Busraaermis Hepinize Merhaba Annelerim, Anne Adaylarım 🤗 Detaylı Ultrason Yapıldı ve Kızım Olacağını Öğrendik. Fakat bir türlü isimde karar veremiyoruz. Bana hoş gelen isimlere eşim muhakkak bir lakap takıyor beğenmiyor. Fikirlerinizi bekliyorum.. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden çok teşekkür ediyorum 😊 Hepimize Hayırlı Sağlıklı Kolay Doğumlar Diliyorum 🥰
bukett1 Kızımın adı Kumsal olacak. Raşel ve Azra ismini de çok beğeniyorum. Sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 🙏
KumsAlyaa bukett1 Allah’ın izniyle benimde kızım olacak daha hamilelikten önce ismi hazırdı Kumsal Alya❤️ olacak inşallah bizim de 🤲🏻🧿
gozdeyagci Pamugum02 ben de umay koyacağım. Anlamı gerçekten çok hoşuma gidiyor. Evlenmeden önce eşimle karar vermiştik.
yagizegemom Busraaermis kızım olacak Duha Ada koyucaz inşallah 🌸 Buğlem,Elisa,Asel,Belinay,Kumsal,İkra,Tuana bu isimlerde çok hoşuma gidiyordu ama hepsi çevremde var🥲
bukett1 KumsAlyaa sağ salim kucağınıza alırsınız inşallah bizde sevgiliyken karar vermiştik 6 yıl olacak neredeyse ismi hazırdı 🌺
Angelprenses Busraaermis benimde 34.haftalik canım Allah nasip ederse Defne koyucaz ama Aymira ismi de güzel bence
[silindi] Haftadan selamlar Benimde kizim olucak ayni senin ki gibi her isme bir kulp takiyorlwrdi en sonunda SENA ismine karar verdik esimle degismesin diye hemen isme ozel esyalar aldim aimdi ismi sena olucak allah nasip ederse 🤲🤲❤ allah sag salim kucagina almayi nasip etsin
bukett1 munevver_frt dini açıdan bakmıyorum isimlere üzgünüm. Tabi bu yönde düşünen kişiler elbetteki araştırıp koyabilir isimleri. Sadece isim önerisinde bulunuyorum 👌