Happygirl10 TugbaDerin en son iki hafta önce kontrolum vardı toplamda 10 kilo almıştım ben 🤪 biraz hızlı gidiyorum 😟
Mervemns TugbaDerin 26+5 ben 9 kilo aldım ama iştahım gerçekten çok açıldı 🤗 böyle giderse obez olacağım, 😅
TugbaDerin Happygirl10 5 kilo aldım bende ama bugünlerde sanki ayaklarım vücudumu taşıyamıyormuş gibi hissediyorum 60 kilo oldunu arada 😊
ayseaselbebegim Happygirl10 Evet canım bende 6 kilo aldim ama bu gidişle daha cok alırım çok acikiyoruz
Suzitosuzi Anneyimm Benim de Aralık sonu Ocak başı. Hadi hayırlısı bakalım 1 Ocak istemiyorum ben umarım öyle olur🙏🏻
ayseaselbebegim Amin kizlar insallah hayirlica saglikli sihhatli kucagimiza aliriz bebislerimizi ben toplam 6 kilo aldim ama son 1 ay içinde 5 kilo birden aldim hiç iyi değil aslında ama genel anlamda 6 kilo hani iyi dedi doktor inşallah çok fazla almayız 😏
Tunurr ayseaselbebegim Benimde 6,5 - 7 arası değişiyor 1 haftadır canım bana normal geliyor açıkçası bu aydan sonra her ay 2 kilo alsak 12-13 el Doğuma gitmiş oluruz oda çok çok normal bir şey
ayseaselbebegim Tunurr inşallah öyle oluruz canım oyle olursa cidden normal doktor da diyo zaten toplam 13 kilo ideal ama ben bir ay içinde 5 kilo alinca cok korktum hani her ay böyle olursa allah korusun 😊
Happygirl10 ayseaselbebegim ben ilk başlarda hızlı başladım baya sürekli yemek istiyordum ama şu sıralar iştahım kapandı 😀
Benay 26/6 olduk bugün bebeğin kilosunu bilmiyorum yurtdışında söylemiyorlar ve 6 kilo aldım şimdiye kadar ve daha hiç bişey almadım çocuğuma 😍
Tunurr ayseaselbebegim yok canım olmaz Allah’ın izniyle bende 4 buçuk 6 arası rahat 5 kilo aldım normal bence
Necla06 ayseaselbebegim en büyük biz miyiz aranızda 😎 28. Haftamızın ilk gününden herkese merhabalar hanımlar 🙋🏻🙋🏻 Doğumumuz 6 Ocak görünüyor. 27+3 de 1.318 gramdı prensesim 🙏 bende 9 kilo almışım 🤦🏻♀️😂 ve daha hiç alışverişe başlamadık artık vakit geliyor yavaş yavaş 💃🏻
ayseaselbebegim Necla06 maşallah size canım benim aynen artık yavaş yavaş baslasin alışverişler biz şimdiden başladık alışverişe dayanamıyorum pembis pembis şeyler görünce 💕💕😀😀😀