Minikmucizelere SedAvsar8 haber edersin canım düşük de olabilir o zaman bi sorun yoktur inşallah ipac falan verir en azından
SedAvsar8 Zln2152 doktorumla mesajlastim yarın bir ara dosyana bakalim dedi. Gel derseniz gelirim hastaneye dedim. Yarın bir bakalim sonra dedi.. Allahim inşallah herkesin yüzüne baksın. İnşallah bir şey olmaz. Sana da acil şifa dilerim canım.
Zln2152 SedAvsar8 amin inşallah kuzun rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah 🙏 yarın gidersen haber et olur mu
Selinms SedAvsar8 yasadigin yerde kadin dogum acil varsa bence bir git kanamanida soyle sorun yoksa bile progestan basla biran once bilinmezlik icinde bu aksami zor gecirirsin canim
Selinms SedAvsar8 keseyi asagidan muayane sonucu mu gordu o sekilde gorduyse dis gebelik olsa onuda gorurdu bence cunku bendede ilk sadece keseyi gordu ve dis gebelik olmadigini anladik demisti
SedAvsar8 Selinms 28 Ekim de gittim 3.5 4 haftaya yakın diyerek alttan bakti ve gördü o doktor da dedi daha küçük dış gebelik diyemem şimdilik dedi . Daha sonra geçen hafta baska doktora gittim o da 5 hafta olmuşsun dedi Bi sorun yok gibi dedi.. Bi sorun yok diye diye bebek de giderse… e ben napiyim ne diyim şimdi doktorlara siz deyin kafayı yiycem şuan evde
Selinms SedAvsar8 haklisin ama bir sorun olcak olsa bile elden bir sey gelecek bir durum degil bu ne senin ne doktorlarin en fazla kanaman oldugu icin progestan baslatirlar veya progestan igne yaparlar saglikli bir bebekse yasar dua et rabbim hepimizin yavrusunu saglikla kucagimiza almayi nasip etsin 💞
SedAvsar8 Selinms tabii ki de öyle önce sağlık.. Allah herkesin yavrusunu ailesine bagişlasin inşallah duam budur zaten. Sonucum ne olursa zaten buradan paylaşırım 🤲🏻💖
SedAvsar8 Selinms dün gittim acile söyledim de karnımdan ultrason da baktı kese gözüküyor dedi birsey demedi baska.
SedAvsar8 Selinms dün akşam saatlerinde wc de biraz kanamam oldu. Doktorumu arayıp söyledim oda eğer pihtili değilse kanaman korkma dedi .Ben bilemedim çok tedirginimm
SedAvsar8 Bilgilendirme # Kızlar sizlerinde söylediği gibi sanırım düşük yapmışım doktorum söyledi ve dedi ki bir kere daha kan tahlili ver sonuca göre konuşalım dedi. Doktora gitmedim. Mesajlastik.. Ne yapmalıyım şimdi bilmiyorum😔
Czn2105 SedAvsar8 başıma geldi ama bizde kalp atışını bebeği görmüştük fakat doktorum 6+5de kalbi duracak gibi kendini hazırla demişti. Hafifte kanamam gelmişti o zaman devletteki doktor yerleşme kanaması olabilir demişti. 8. Hafta da kontrole gittiğimizde kalbi durmuştu maalesef ben kürtaj oldum kendim düşürmedim. Benimde değerim 5.000binlere ulaştı sonra 4.700lere sonrasında da 4.300e düşmüştü o zaman kürtaj olmuştum artık
SedAvsar8 İkinci Bilgilendirmeee ### KIZLARRR DÜŞÜK YAPMAMIŞIM 6+3 DEGIL ŞUAN 5+3 UM 🥳🥳🥳 KESEYI DE GORDUM COK MUTLUYUM.
Czn2105 SedAvsar8 düşük değilse beta başta yüksek sonra neden düşük çıkmış ki kanama hadi yerleşme kanaması olabilir ama beta niye yanıltıcı
ozlemannem SedAvsar8 tanımadığın birine üzülüp sonra sevinmek :) çok üzülmüştüm okurken çok şükür güzel haber almışsın. Sağlıkla büyüsün inşallah :)
SedAvsar8 Czn2105 ilk başta 3503 çıkan değerim yanlış çıkmış sonucum. İkinci olarak 1370 olan değerim normalmiş. Yani doktor hatasına bakarak kendimi çok yıprattım şu iki gün.. Ne iyi yiyebildim ne başka birsey. O insanlara da hakkım kalsin😏 . Neyse gebeliğe devam bakalim 😊