Citlembikk Kızlar benim lazerden ötürü terlemem oluyor ve çok rahatsız oluyorum normalde asla roll on sürmeden çıkmam ama hamilelikte kimileri çok zararlı diyor siz neler yapıyorsunuz bu konuda
denizasigi Citlembikk valla ben en basindan beri kullandim asla yapamam deodorant kullanmadan.Bisey olmadi simdiye kadar
Binnur-cam Citlembikk bende lazerliyim canim cok terliyorum rahatsiz oluyorum siveno marka rollon kullaniyorum organik ürün trendyoldan almıştım yorumlar guzel ve bende memnunum..
eylulicten Citlembikk driclor al canim eczaneden her banyodan sonra sur ter kokusu falan kalmiyor. Biraz fiyati pahali 150 tl almistik gecen hafta her ay artiyor ama yapcak bir sey yok ben 9 ay onu kullandim
Citlembikk denizasigi özellikle kullandığınız bir ürün var mı ben daha önce kullandığım roll on a baktım da içinde alüminyum varmış sonradan farkettim o normalde bile zararlı çünkü
Citlembikk eylulicten onu da bi bakayım canım çok sağol fiyatı önemli değil aldığım ürünler de hep pahalı zaten yeter ki koku olmasın
denizasigi Citlembikk emotion un deodorantlari alüminyum içermiyor ben onlari sıkıyorum, roll on surmuyorum
eylulicten Citlembikk bu tamamen ter kokusunu önlüyor ben hatta gebelikten once bunu surup deodorant sıkıyordum. Simdi direk bunu suruyorum ter falan hic kokmuyorsun
Citlembikk eylulicten tamam canım bunu ben eczaneden bakayım dha önce duymuştum ama hiç kullanmamıştım
Citlembikk ardenmoms evet bende hiç sevmediğim için koku olayını ama en azından doğal kullansam bu süreçte daha iyi bazen çocuğa zararı olabiliyormuş çünkü
1erkekkannesiiii Citlembikk kozmetik ürünlerden uzak dur demişti. Ben de korkudan kullanmıyordum direkt kimyasallar plasentaya gider diyince. 🥲🥲
Citlembikk 1erkekkannesiiii evet ilk üç ayda çok çok önemliymiş anomalikler oluşabiliyormuş bebekte o yüzden riske atmak istemem bile bile hatta emziren anneler bile demiş süte geçiyor falan diye onu da bilmiyordum mesela