Yasmin86 Balpetegii Bendede cıkıntı var ve yarın dr gıdicem RABBIM herkese gönlundekını sağlıkla Nasip etsin🥰
Burcinmozr Yasmin86 11. Haftamda erkek gibi dedi doktorum hatta çıkıntıyı bende görmüştüm 😂 ama şuanda bebeğimiz kız 21 haftadayız detaylıda da kız denildi 🌸🌸👼🏻
Yasmin86 Burcinmozr Çok sevındım canım yaa rıca etsem eger mahsuru yoksa o cıkıntı olan resmı atarmısınız?Bırde en ustte benım resım var bakarmısınız cıkıntıya benzerlık varmı sızınkıyle☺️
Balpetegii Yasmin86 sizde benim gibi kiz istiyorsunuz sanirim cikintiyi gorunce bende acaba mi dedim erkek diyince de biraz huzunlenmistim ama yarin öğreneceğim nasipse, saglikli olsunlar yavrular
Burcinmozr Yasmin86 Malesef onun görüntüsü yok fakat seninkinden daha fazla bile denilebilridi gördüm bende kesin erkek diyordum 😂 fakat kız bebeklerinde de önce çıkıntı oluyormuş sonradan değişiyormuş. O yüzden doktorumda ileriki haftaları beklememizi söylemişti 🌸🌸
Adacan Yasmin86 banada 12de erkek dedi ama 16. Haftaya kadar iki cinsiyette de o çıkıntı oluyor zaten o yüzden karışıyor 18. Hafta net kız dedi detaylı da da net kız göründu
Adacan Yasmin86 videosu var malesef fotoğraf yok ya :( zaten orada çizgiye göre söylüyor doktor 2 beyaz çizgi görüyorum erkekse 2 olur kızda 3 diyo ama ben 3 görmüştüm orada çizgiyi
Yasmin86 Esmasrc canım anlamıyorum ben ama gönlun oksun yınede tahmınde bulunayım ben nedense anlamadıgımdan heralde cıkıntı göruyorum😁