aysegulka01 Kızlar kimin adetine az kaldı çok sabırsızlanıyorum bir an önce test yapmak için sizlerde öyle misiniz ?☺️
femme Esra_nur2301 valla reglı olucam dıye hıssedıyorum, soon yarım saatdır belım agrıyor zaten o yuzden bebek oldugunu düşünmüyorum kı :/ olmadı kesın o gözle bakıyorum
Esra_nur2301 femme zaten reglle aynı belirtiler olduğu için anlayamıyorsun bence bir test yapmalısın yada normal zamanda gecikmem oluyor mu
femme Esra_nur2301 gecen ay 3 gun erken oldum eger bu ayda erken olucaksam bugun olmam lazımdı onu hıc hesaba katmıyorum - normalde 28. gün 9 una denk gelıyor o gun olmam lazım ama 1-2 gun bazen oynama oluyor oyle yanı
femme Deletedmom_85 zaten yaparsam ılk ıdrar ıle yapmayı düşünüyorum , gün ıcınde cok su ıcıyorum varsa bıle belkı ckmaz
Deletedmom_85 femme belirti de yok demiştin dimi? Varmı gelişme? Aynen sabah ilk idrarla yapmak en iyisi
femme Deletedmom_85 valla son yarım saatdır belım agrıyor , ,ama boyle sankı uyuşuk gıbı , dün de mıdem de boyle bı hazımsızlık vardı,kendımı reglıye hazılıyorum ben :D olcam kesın bısı hıssetmıyorum ben