PrensesAnnesiiiiiiiii Anneler az önce sağlık ocağından geldim Dr kan değerin yerlerde sende bebekte tehlikedesin dedi bundan dolayı bebeği bile kaybedersin dedi baya şey söyledi moralim o kadar bozuldu ki bende zaten anemi kansizlk var ve kanım zor yükseliyor gebeliğim zor geçti mide bulantısı kusma vs yaşadığım için hap kullanamadım daha 18 haftalık hamileyim önümde haftalar aylar olmasına rağmen hemen kadın doğuma git gerekeni yapsınlar dedi damardan kan mi takarlar hap mi verirler bilmiyorum hap bile yukseltmes dedi bana çok kırıcı konuştu benimle oğlum da kanım düşüktü ve son iki ayda kan hapı kullandım biraz yükseldi Elhamdülillah hayırla sağlıkla kucağıma aldm bebeği bu ise ikinci gebeligim hayırlı sağlıklı bir şekilde kucağıma almam nasip olsun amin
Tripkolikkkiz PrensesAnnesiiiiiiiii benimde çok düşük çıkmıştı 15 tane kan iğnesi verdi. Eğer yine yukselmezse kan serumu takılacaktı. Çok şükür iğneler işe yaradı degerlerim normale dönmüştü.
Mucizebebek2 PrensesAnnesiiiiiiiii benimde 6 ya düştü kan takviyesi yapıldı şimdi 1 kaşık pekmezin içine 1 damla limon sıkıyorum çok şükür kan hapı pekmez kan takviyesiyle 9 oldu bebeği kaybederiz dedi doktorum kuru üzümü falan da yiyorum sizde deneyin bendede anemi var bu arada
ldyarse PrensesAnnesiiiiiiiii ayy ne saçmalamış ben kusmaktan kullanamamıştım hapları şimdi solgarın demirini kullanıyorum 2 hafta önce kan verdim kötü değil ama kan iğnesi vereyim vurdur dedi haftada bir kere vurduruyorum doğumda kan kaybedersem ben tehlikeye girmiyim diye çok korkutmuş sizi lütfen takılmayın böyle şeylere kendinize odaklanın kadın doğum doktorunuz ne derse onu yapın bende demir ilacını 21’den sonra kullanabildim yükselir merak etmeyin
minnnie Tahlil sonucu doğruysa değeriniz düşük. Bebeğiniz ihtiyacını sizden karsilamistir, ama bundan sonra ihtiyaç daha da artacak. Damardan yükleme yapılır, korkuya kapılmayın ama ihmal de etmeyin. En kısa sürede gidin dr.a
PrensesAnnesiiiiiiiii minnnie evet Perşembe günü kan vermiştim izlemim için çağırmıştı bugün sonuçlarıma gidip bakabildim üstünde duracağım eşim gelsin acilden giriş yaparak hastaneye gideceğim yada pazartesi gününe randevum vardı o zamana kadar da beklemek istemiyorum
PrensesAnnesiiiiiiiii Tripkolikkkiz bebeğin sağlık durumu nasıldı o zamanlar iyi MasaAllah umarım benimde düzelir
Tripkolikkkiz PrensesAnnesiiiiiiiii bebeğim biraz zayıf doğdu. Gelişim geriliği başlamıştı son aylarda. 2800 gr doğdu. Çok şükür sağlığı yerinde zamanla toparlandı şuan 15 aylik
mercimekkoftesi1 Kan değerim benimde 5 çıktı ama korkulacak bişey yok kan ilacınızı kullanın en kısa zamanda toparlarsınız inşallah 🙏🏻 doktorum bana maltofer verdi onunla baya toparladım ben
PrensesAnnesiiiiiiiii mercimekkoftesi1 siz kaç haftalık hamilesiniz dün eşim dalak çekirdekli siyah üzüm hurma kuru incir vs aldı pazartesi gününe randevum var inşeAllah tekrar kan verip kadın doğum Dr u ona göre bana kan İlaçi yazsn kullanacam inşeAllah pekmezde iç dediler şuan kansızlik macunun da var onu da tüketiyorum umarım yükselir
PrensesAnnesiiiiiiiii Mucizebebek2 banada söylediler pekmezin içine limon sık iç diye inşeAllah onu da yapmaya bugün başlicam
PrensesAnnesiiiiiiiii Mucizebebek2 anemi çok zor gerçekten sağlıklı hayırlı bir şekilde evlatlarımızı kucağımıza almak nasip olsun Allahummaamin şimdi kaç haftalık gebesiniz
mercimekkoftesi1 PrensesAnnesiiiiiiiii 15 haftalık oldu benimde bebiş, ama pekmez kan yapmıyormuş ya. Hurmaya limon sıkıp yemek kan değerini baya yükseltiyormuş.
DenizinAnnesiiiii PrensesAnnesiiiiiiiii dalak tehlikeli olabilir ne kadar pişse de kanlı kalabiliyor doktorunuza sorarak yiyin
Mucizebebek2 PrensesAnnesiiiiiiiii 14 haftalık olduk canm pekmezi dene gerçekten çok faydasını göreceksin
PrensesAnnesiiiiiiiii ldyarse ewet baya korkutup çok abarttı ister istemez bende üzüldüm ağladım inşeAllah cnm yükselir sizin kaç kan değeriniz