Mirayhilal1 teacherozlem doğumumu medicalde yapıcam bende ama daha önce dahiliye için merkeze gidiyordum.
teacherozlem Mirayhilal1 Gebze medical park ne kadar söyledi acaba doğum ücretine bir de sezaryen mi olacak sizin normal mi
Mmeelloo Medical Park hastanesi Ümmü Gülsüm kuyucu canım doktorum ben gibi pimpirikli olanlar için şiddetle tavsiye ederim.🌸
Mirayhilal1 teacherozlem bana sorarsanız normal istiyorum ama henüz doktorumla bu konuyu konuşmadık hiç. Ücret kısmını sormayı yine unuttum ama benim doktorum yüzyıldan medicale geçtiği için fiyat farkı olur arada
teacherozlem Mirayhilal1 ben Pendik medicalden fiyat aldım ama Gebze medical acaba ne kadar sezaryen olunca
Ebru5819 Mervkhangrdzlvi bende gidiyorum ama cok fazla bir bilgisi yol gibi geldi normal rütin kontürolleri sağlıyor gibi sadece.
Mirayhilal1 teacherozlem danışmaya sormuştum ben planlamadan bilgi veriliyor denmişti daha da sormadım ama bidahaki gidişimde sorarım:)
Nerican Mirayhilal1 kızlar yüzyıl hastanesinde Fatma İsmail Ali kesinlikle tavsiye etmiyorum korkutmaktan başka bir şeyi yok akıntı kaşıntı var diyorum dikkate bile almadı
Rbylmz Kızlar aranızda kan uyuşmazlığı için iğne yaptıran var mı, ücret vs nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz
teacherozlem Rbylmz ben yaptırdım 9. Haftamda zaten devlet karşılıyor ama sanırım 100 küsür ödedi yine eşim ama tam olarak ne kadardı bilmiyorum 190 da olabilir
Mihsu Ayseseray25 doğrudur:)) önemli olan kırkıncı haftadan sonra sizi desteklemesi, 15 doğumun 2 si normaldi benim doğum yaptığım gün