DuyguTopal Elifdilara çocuk için risk oluyor mu kafası en çıktığından dolayı?Sağlık sıkıntısı konusunda çok endişeliyim süreç hakkknda bilgi verirseniz sevinirim
Elifdilara DuyguTopal hayir sezeryanda ne sorun olacakki.normal dogumda riski var.saniyeler icinde cikariyorlar bebegi zaten.ben normal olsun cok istedim ama olmadi.hayırlısı böyleymiş.bu kafaya takilacak bisey değil merak etmeyin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
hilaldmr DuyguTopal evet siz yinede 39.haftayı bekleyin , belkide böylesi hayirliymis diyip teslim olacağız , çok şok yaşadım bende hala sezeryan düşüncesine ısınamadım ama sakın olmaya çalışıyorum ilk kez ameliyat ortamına gireceğim
DuyguTopal hilaldmr tabiki insanın psikolojisi bozuluyor ama buna da alıştırmak lazım.Bebek sağlıklı olsun da ameliyat konusunu düşünmüyorum bile..
DuyguTopal Elifdilara ay inşallah.Ne bileyim böyle Videolar izledim makattan geliş.Kafa kaldığı için en sona çok hızlı alıyorlar onun eti kemiğinden ne olur bi sıkıntı yaşar mı diye düşündüm
Tirtisin-annesi DuyguTopal canim yürüyüş falan yaptın mi hamileliğin boyunca yapsan dönmezmi bu saatten sonra
DuyguTopal Tirtisin-annesi çok yaptım yani hareketsizlik en falan değil öyle kendini yerleştiriyo bebek benlik bişey olsa zaten hemen yaparım da değiştiremiyorum😕
Busrakopuz Bende Salı günü gideceğim umarım dönmüştür 🙁 benim ki de makat gelişli ama sanmıyorum döndüğünü
Esen Kuzenim yaptı geçen ay bebek ters geliyordu hiçbi sorun yaşanmadı korkma doktorlar alışkındır bu duruma da
Busrakopuz DuyguTopal 32.hAftada doktorum %30 döner demişti bilemiyorum artık bakıcağız yapcak bişey YOk keyifleri nasıl isterse öyle gelecekler