DuyguTopal hayir sezeryanda ne sorun olacakki.normal dogumda riski var.saniyeler icinde cikariyorlar bebegi zaten.ben normal olsun cok istedim ama olmadi.hayırlısı böyleymiş.bu kafaya takilacak bisey değil merak etmeyin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
    hilaldmr tabiki insanın psikolojisi bozuluyor ama buna da alıştırmak lazım.Bebek sağlıklı olsun da ameliyat konusunu düşünmüyorum bile..
    Elifdilara ay inşallah.Ne bileyim böyle Videolar izledim makattan geliş.Kafa kaldığı için en sona çok hızlı alıyorlar onun eti kemiğinden ne olur bi sıkıntı yaşar mı diye düşündüm
    Bende Salı günü gideceğim umarım dönmüştür 🙁 benim ki de makat gelişli ama sanmıyorum döndüğünü
      Kuzenim yaptı geçen ay bebek ters geliyordu hiçbi sorun yaşanmadı korkma doktorlar alışkındır bu duruma da
        Tirtisin-annesi çok yaptım yani hareketsizlik en falan değil öyle kendini yerleştiriyo bebek benlik bişey olsa zaten hemen yaparım da değiştiremiyorum😕
        Nurayy28 😥😥 zaten sorumluluk hissediyor insan bide böyle olunca endişe artıyor işte😥
          Esen teşekkür ederim canım🙏 Umarım dediğin gibi olur
          DuyguTopal 32.hAftada doktorum %30 döner demişti bilemiyorum artık bakıcağız yapcak bişey YOk keyifleri nasıl isterse öyle gelecekler
            DuyguTopal henuz yapmadım ama gozukuyor gibi 32. Haftada bası yukarı donmustu suan 34 haftalıgız kontrolden yeni geldim hala donmemis makat geliş dedi doktor zor doner gibisinden konustu napacam bilmiyorum 🤷‍♀️
              AyseEmre Dönsün diye dua edelim dönmezlersede Allah’ın bileceği iş kaderde ne yaşamak varsa onu yaşayacağız.İnşallah hepimiz bebeğimizi sağlıklı şekilde kucağımıza alırız🙏
                Benim oglumda tersti sezeryan oldum ve hiç bir sıkıntı yaşamadık çok şükür içinizi ferah tutun