DuyguTopal Benim de 38 hafta bitmek üzere ve hala dönmedi...Sezeryan yolu görünüyor gibi.Ben de merak ediyorum siz gibi.
    DuyguTopal bence 36.hafta daha erken belkı doner , hemen dönemdi diye sezeryan günü almayİn tabiki bi aksilik yoksa , benim sezeryan günüm belli bile değil daha 39.haftadaki daha 1 hafta beklicegim😊
      Ay nasıl oluyor bu durum?? Allah yardımcınız olsun hanımlar
        DuyguTopal Canim makat gelis bir sürü sezaryen doğum oluyor korkma korkulcak birsey yok. Sag salim kavuşursunuz insallah 😊 hatta genelde sezaryenlerin bir çoğunun sebebide bu.
          Merhaba bende aynı durumdayım Çarşamba kontrolüm var büyük olasılıkla Perşembe Doğuma alacak
            tgcknn sağol canım.Herşey yolunda giden bir bebek 36.haftada baş aşağı dönemesi gerekirken dönmüyor işte makat kısmı aşağıda oluyor ve normal Doğum önermiyor doktorlar riskli diye.Sezeryanda da nasıl oluyor onu merak ediyorum bende
            Elifdilara çocuk için risk oluyor mu kafası en çıktığından dolayı?Sağlık sıkıntısı konusunda çok endişeliyim süreç hakkknda bilgi verirseniz sevinirim
              DuyguTopal evet siz yinede 39.haftayı bekleyin , belkide böylesi hayirliymis diyip teslim olacağız , çok şok yaşadım bende hala sezeryan düşüncesine ısınamadım ama sakın olmaya çalışıyorum ilk kez ameliyat ortamına gireceğim
                DuyguTopal hayir sezeryanda ne sorun olacakki.normal dogumda riski var.saniyeler icinde cikariyorlar bebegi zaten.ben normal olsun cok istedim ama olmadi.hayırlısı böyleymiş.bu kafaya takilacak bisey değil merak etmeyin saglikla kucaginiza alirsiniz insallah
                  hilaldmr tabiki insanın psikolojisi bozuluyor ama buna da alıştırmak lazım.Bebek sağlıklı olsun da ameliyat konusunu düşünmüyorum bile..
                  Elifdilara ay inşallah.Ne bileyim böyle Videolar izledim makattan geliş.Kafa kaldığı için en sona çok hızlı alıyorlar onun eti kemiğinden ne olur bi sıkıntı yaşar mı diye düşündüm