prematureannesi_ Annesininportakali53 canım eğer onaylandı yazıyorsa gidiyormuşsun vakıfa orada form dolduruyormuşsun imza atıyormuşsun sonra evine gelip kontrol ediliyormuş benimde olumlu sonuçlandı aradığımda bana böyle bilgi verdiler
Annesininportakali53 prematureannesi_ ben aradım vakfı öyle bir başvuru bile yok tekrar başvuru yapın diyorlar bide benim çevremde aynı vakıf başvurup para alanlar var hiçbirinin evine gelip bakmamislar yarın vakifa gidicem yani böyle de olunmaz gerçekten hem onaylaniyor gözümle görüyorum ama öyle bir dosya yok diyorlar
munevver_frt Minikmucizem199 herkes başvuru yapabiliyor mu her hangi bi özellik aranıyor mu? Maddi durum konusunda
aframoms13 Hndnyrgk e devlette ptt yaz en üste çıkana tıkla orda üstte hesaba aktar yazacak ordan iban girerek yapabilirsin
Oglusununannesi06 aframoms13 ibana attım ama gelmedi canım ibanima niye böyle oldu anlamadım para hesabımdada gözükmüyor
aframoms13 Hndnyrgk benim normalde mart ayı sondu 6 aylık verildi ama hazirana kadar uzatılmış sizde sosyal yardım menüsünden bakarsanız başlangıç ve bitiş ödemesinin tarihini görebilirsiniz
Oznurcakir Hsnee çocuk sayısı yazıyor ama halen çocuk yok doğmadı yani orayı boş bırakınca da formu dolduramıyoruz . Acaba çocuksuz ve yeni hamile olanlar faydalanıyor mu
zamaneannesi80 Ftma1997 iban vermenizde PTT ye yatıyor, PTT den alacaksınız PTT kartı ondan sonra ATM den çekebilirsiniz ziraat atm den kesinti olmadan da çekebilirsiniz illa PTT atm olması şart değil
Nutal09 zamaneannesi80 canım bisey sorucam bende hesabıma aktardım ama hala geçmedi hesaba ne zaman geçer
zamaneannesi80 Nutal09 ben hesaba hiç aktarma yapmadım canım genelde bi gün içinde geçer diyorlar ama, PTT kartınızla halk bankası ziraat ve vakıfbank ATM Lerinden ücret kesintisi olmadan çekim yapabiliyorsunuz
Nutal09 zamaneannesi80 anladım canım ptt kartım yok ptt ye de gidemedim hesaba aktardım ama inşallah geçer Teşekkürler 🌸