HipnozX Ben de reddedilmişim, sadece eşim çalışıyor asgari ücret bir tane 1 yaşında oğlum var ve hamileyim. Ama yine de çıkmamış, adalet yok sanırım.
Aselsmoms Minikmucizem199 e devlette kabul etmedikleri için oraya yazdım canım ihtiyacım var kabul edilmiyor diye 🥺
Minikmucizem199 Aselsmoms cimer başvuru yapmıştık biz kabul edilmiştir ödeme dönemin de PTT şubesine gitmeniz gerekiyor yazdı cevap olarak ama daha bişey verilemedi 2 ay oldu
laviniia0 Aselsmoms benimde aynı şekilde, reddedilse anlarım ama öyle bekletiyorlar, aklıma geldikçe bakıyorum sonuçlandı mı diye ama yok
Aselsmoms laviniia0 ben her gün bakıyorum canım belki bi değişiklik vardır diye ama yok sadece başvuru yazıyor 2 aydır
Hndnyrgk aframoms13 bende şimd baktım e devlette 950 TL yazıyor ve devam ediyor yazıyor bunu PTT den mi alacağım veya hesabıma nasıl aktaabilrim?
aframoms13 Hndnyrgk e devlette ptt yaz en üste çıkana tıkla orda üstte hesaba aktar yazacak ordan iban girerek yapabilirsin
zamaneannesi80 Ftma1997 iban vermenizde PTT ye yatıyor, PTT den alacaksınız PTT kartı ondan sonra ATM den çekebilirsiniz ziraat atm den kesinti olmadan da çekebilirsiniz illa PTT atm olması şart değil