Fatma0090 Azra41 maşallah kuzum 4 güne göre iyiymiş biz 14 günlük olduk benim vok az 30.40 cıkıyır 🤦♀️
Emily37 Azra41 canım bende dün doğum yaptım 38 haftalık.humana çayı,bestlak damla malt içeceği,hoşaf tüketiyorum birde çok su içiyorum.tabi bunları doğumdan öncede başladım.doktorumuz emzirdikçe çoğalıcak dedi aen sağıyorsun sanırım sağdıkça çoğalıcaktır
Emily37 Azra41 hadi bakalım hayırlı olsun güzelim.emdikçe dahada çoğalıcaktır sütün sakın stres yapna
Tugcecanan Azra41 15 gün oldu normal doğum yaptım sütüm çok yok, doktorum previt positive-lact adında bi damla önerdi bestlaktan daha iyi sonuç alındığını söyledi gerçekten öyle oldu iki günde bile çok farkettirdi artışı
esmasade Azra41 merhaba canım ben kendi tecrübelerimi aktarayım sana bende sezeryan oldum ilk başlarda az geliyordu emzirip + olarak da sağıyordum zamanla çoğaldı hatta baya taşıyordu aktardan rezene çayı aldım rezene çayını hem kendim hem de bebeğime veriyordum bir iki çay kaşığı doktor tavsiyesidir birde hemen hemen hergün sıcak duş alıyordum duş alamıyorsam göğüslerime sıcak su torbası koyuyordum birde inanmayacaksın ama soğanın faydasını çok gördüm hummana çayı felan hikaye onların hiç etkisi yok açıkçası aldığın bestlak damlayı da kullandım etki etmedi bende sadece soğan rezene çayı ve sıcak duş bunla bana baya iyi gelmişti birde sık sık sütünü sağman bebek çıktıktan sonra zaten çoğalır sürekli emzirirsen şimdilik emziremediğin içim sık sık sağman çok faydalı olur allah yar ve yardımcın olsun çok geçmiş olsun ❤️
Azra41 esmasade rezene çayı da tüketiyorum normal bildiğimiz soğan mi yemem gerek? Ay valla kasa kasa yerim 😄
Kkzm Azra41 sütü arttırmanın tek yolu bol su içmek bol bol emzirmek canım bebeğinin midesine göre süt üretirsin ayrıca çok gelmiyor diye üzülme
esmasade Azra41 Azra41 evet bildiğimiz soğan ben üstüne zeytinyağı limon sıkıp yiyordum çok iyi geliyordu bana dene canım muhakkak suyu söylemişler suyu söylememize gerek yok diye düşündüm çokça içiyorsundur diye çünkü suyu da faydası var 🤭