Belinay0922 Mrb arkadaslar4 gun adet gecikmem oldu bugun doktora gittim doktor ultrasondan bakti yumurtaliklarda bisey yok temiz.Rahim duvarin kalinlaşmis dedi sizce bu gebelik var anlamina mi geliyo yoksa adet öncesi de mi kalinlaşır?
Cagmer Belinay0922 bildiğim kadarıyla rahim duvarının kalınlaşmasının gebelikle bir ilgisi olmadığı. Ama tabi geciken adetiniz de var test yaptınız mı?
Esma-99 Belinay0922 rahim duvarı adet gecikmesindede yaşanıyor belinay hanım yani artık bir kaç gün içinde adet olacağınız anlamına geliyor gebelikle ilgisi olduğunu düşünmüyorum
Esma-99 Belinay0922 bundan 1 yıl önce benimde yaklaşık 10 gün gecikmişti ve test yapmıştım negatif doktora gittğimde rahim kalınlaşmış adete az kalmış dedi ve bir kaç gün sonrada oldum zaten
myangelson Belinay0922 rahim duvarı kalinlasinca ya adet olunur ya gebelik ama tabi ne kadar kalinlasinca oluyor bilmiyorum. Çünkü rahim duvarı ince olunca adet de olunamiyor gebelik de benimki inceydi doktor kalınlaştırmak için ilaç verdi sonrasında gebelik oluştu. Doğum yaptım sonrasında yine çok kanamam oldu bitmiyordu ve 2 haftada 1 adet oluyordum doktora gittim hiçbir sıkıntı yok rahim duvarin incelmiş o kanama yapabilir ilaç veriyorum kullan ki adetlerin düzene girsin dedi
Belinay0922 Mhande bende 3 gun once test yaptim negatif bugun artik dayanamadim gittim ultrasondan bisey cikmadi beta istedi ogleden sonra cikcak
Mhande Belinay0922 insaAllah Rabbım hayrli haberler vermeyi nasip eder kuzum InsaAllah vardır bize haber ver 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻❤️❤️❤️❤️❤️
Tugba54_ Benimde ilk haftalardı doktor ultrasonla baktı kese falan göremedi ama rahim duvarında kalınlaşma var dedi tekrar beta istedi ve çok şükür sonuç yüksek çıktı hamileyim inşallah hakkında hayırlısı olur🤲❤️
serdemgunes Belinay0922 ilk muayeneme gittiğimde benim de kese görünmeyecek kadar küçüktü doktor rahim duvarın kalınlaşmış büyük ihtimalle gebeliğe döner dedi tekrar kan verdim hcg yukselmisti bazen ultrason cihazları eski olduğu için kese görünmeyebiliyor erken haftalarda
Nuravc Belinay0922 aslında ikisi de olabilir canım ama doktorun temiz dediyse adet olacaksındır çünkü bebeğin tutunması içinde rahim duvarı kalınlaşır bebek yerleşmezse o kalınlaşma adetle dökülür
Belinay0922 Nuravc yumurtaliklarda bisey yok dedi ama rahim duvarin kalismasmis betaya baktiralim dedi sonuclari bekliyorum ama galiba bem hasta oldum kanamam geldi.
Nuravc Belinay0922 evet bende öyle yapmıştım ne olur ne olmaz diye beta vermiştim ve bir ay sonra adet oldum rahim duvarı 1 ay kalın durdu yani 😂