Arzums Merhaba sevgili anneler,36+2 de gittiğimizde bebeğin başı yerleşmiş ağrı hissettin mi diye sordu doktorum. Bir postta okudum,sormak istedim;başın yerleşmesinden ne kadar sonra doğum olur bilen yada başına gelen var mı? 🌸
sersss Arzums bir şey hissettiniz mi peki başı yerleşirken ya da yerleştikten sonra hareketleri artık aşağıda mı?
eylulicten Arzums valla soyle anlarsin gogsunun altinndan elini koy 4 parmak kadar bosluk varsa bebek asagiya dusmus demektir. Benimde dusmus ki mide yanmam ve nefes alisim duzeldi
Nurinan sersss 32 haftalikken doktora gittiğimde başı asagidaydi sol kasigimin tarafında 36.haftama kadar hıçkırık tuttuğunda sol tarafta hissediyordum 37+1 olduk şimdi hıçkırığını sağ kasigimda hissediyorum çarşamba randevum var bakalım nerdeymis yavrum 🤷🏻♀️
Arzums sersss ben bir gün boyunca regl ağrısı gibi ağrı hissettim kemiklerim de o hafta aşağı da baskı hissettim belime ve bacağıma vurdu bir günde geçti şuan wc ihtiyacı ve baskı mevcut
sersss Nurinan hımm anladım bizim bebişte öyle hıçkırık yeri sürekli değişiyor duramıyorlar bir yerde 😊
eylulicten sersss ayaklarini hissedersiniz zaten 4 parmak sonrasi ben ayaklarini hissediyorum dedim aa dusmus basi. Mide yanmam da gecti nefes almam da rahatladi ordan anladim basinin yerlestigini
Arzums eylulicten doktor başı yerleşmiş demişti zaten 36 da şimdi 37deyiz benimde geçti mide yanmam bende o şekilde anlamıştım. Yerleştikten sonra ne kadar da geliyor onu sanırım bekleyip göreceğiz 💞
MSultann Arzums 35 e yeni girdim bende bügün saglık ocagındaki ebem söyledi bebek yerleşmiş diye ayakta durunca altıma yapacagım hiisi geçmiyor bir Türlü ya
Gizemkptn41 Arzums ben de ağrı hissetmedim 38haftaligim tam ama oksurdukce bişeyler yirtiliyor sanki su bı kaç gündür bazen baskıdan yuruyemiyorum
Arzums Gizemkptn41 bakalım ne zaman gelmeyi seçecek bebişlerimiz inşallah güzel sağlıcakla kucağımıza alırız ❤️
Arzums eylulicten ay çok heyecanlı hayırlısı ile alın kucağınıza bizim doktorumuz bir şey demedi,sadece kasılma kanama su olursa gelin dedi ☺️
Tiriri Arzums bende 37+4 basi yerlesmis baski haricinde agrim yok iki gin sonra sezeryan var kalkmamami soyledi 2 gun daha yatıcam
MSultann Arzums Evet evet canım doktora bugün sordum çok baskı var diye artık yerleşiyor idrar torbasını sıkıştırıyor çok normal dedi.