GlinGlerAs Siz en iyisi fazla yemeyin bende kilo aldırmadığına eminim hem kendimden hemde burdaki yorumlardan ayrıca kilo alsa ne olur doğunca alır sağlıklı gelsinlerde
TugbaKnalada Anne Rahmi'ne düştüğü an kilosu belli bebeklerin. Anne yedikleri ile sadece 500 gram değiştirebiliyor bebek kilosunu dedi doktorum. Anneler aldıkları kilo ile kalıyor dedi. Benim bebeğim iri ben son haftalar rejim yapmaya çalıştım ben fazla kilo almadım toplam 10 kilo aldım normal doğum yapayım diye son haftalar da yediğime dikkat ettim bakalım perşembe doğum 😊
Tirtisin-annesi TugbaKnalada bebeğiniz cok mu kilolu yani 4 kiloyu geçtimi. O yuzden mi diyete basladini z kısmetse bizim doğumda normal olacak doktorumda bana cok kilo alma sakın diyor.
Tirtisin-annesi GlinGlerAs 😁😁😁bende sormustum ne yapacaksın kilolu iri çocuğu dedi bana:)) burda 33 haftada 2900 kilosu falan yazıyorlar bizde kilolu olunca iyi olacak sanıyoruz :) ama doktorlarda sağlıklı bulmiyor kilolu bebegi.
Tirtisin-annesi YagizAsyaMom peki sizin kilonuz bu durumda ne oldu yani sizin kilonuz artmayıp bebeğinizin kilosu artıyorsa doğrudur.
Busraaa0 GlinGlerAs bende bugün doktoruma hurma normal doğum için faydalıymıs dedim kadın benimle dalga gecti 😂😂😂