GlinGlerAs Bugün doktor kontrolüm vardı hocam dedim kaşarla muzla kafayı bozdum bebeğe kilo aldırdığını duyuyorum çok fazla yiyorum doğrumu kilo alırmı diye sordum adam bana güldü kilo falan aldırmaz millete onları yiyince öyle denk gelmiş yayılmış hurafe dedi kilo almasımı önemli sağlıklı olmasımı aman sende gibi bi tavır takındı 🙄🙄🙄
deletedmom6295 GlinGlerAs kaşar oeynirindeki yağ oranı muzdaki şekerden muhtemelen bebek kilo alıyor.
YagizAsyaMom GlinGlerAs yoo ciddi ciddi muz kilom yapıyor oerçebe günü muayneye gittim geçen hafta 846 gramdı. Bu hafta pazartesi gitti 1070 gramdı tosbağam arada sadece 4 gün vardı 4 tane muz 4 şişe sade soda işe yarıyor bunu benim doktoru da söyledi özellikle muz kaşar peyniri sade soda kaşar peynirini sık tüket kalsiyum lazım sana demişti hatta 😊
Aras GlinGlerAs aynen tutturmuşlar muz kaşar muz kaşar 😀😳 bebeğe herşey lazım her meyveden sebzeden yemek lazım mesela kimse burda elmanın bebeğe ne kadar faydalı olduğunu yazmıyor tutturmuşlar bi muz bi kaşar doktorumuzun söylemediğini önermediğini burdan duyuyoruz ne garip
Slha GlinGlerAs bu ay cok muz yedim bakalm pazartesi kontrolum var gorecem bnde dogrumuymus degilmiymis 😊 ama arkdsimin bebeginde gelisim geriligi varmis kilo alamiyomus doktr bol bol muz ye demis bir hafta muz yemis kilosunda baya artis olmus
GlinGlerAs deletedmom6295 bebek almıyo işte biz alıyoruz kilo kilo muz peynir yedim 1 aydır bi gittim bugün aynı günüyle uyumlu hiçte kilo alıp öne geçmemiş
Tirtisin-annesi YagizAsyaMom peki sizin kilonuz bu durumda ne oldu yani sizin kilonuz artmayıp bebeğinizin kilosu artıyorsa doğrudur.
deletedmom6295 GlinGlerAs ben sadece kaşar peyniri yiyorum muz yasak çünkü. ama öyle abartmıyorum iki güne bir bir porsiyon. harici badem ceviz ve lor peynirini çok tüketiyorum. bebeğim haftasıyla uyumlu kilo alıyor çok şükür
YagizAsyaMom Fikriye001 10. Haftadan itibaren içmeye başladım bacak krampları vardı çünkü 15. Haftada magnezyum desteği de almaya başladım. Eğer tansiyon sorununuz yoksa günde 2 şişeyi geçmeyecek şekilde tüketebilirsin iz çok faydalı çünkü
Msalbyrk YagizAsyaMom sade mi iciyorsun . Ben sade icemiyorm limonlu iciyorum bide asitini alıp öyle iciorum asitli normalkende icemiodum cnku 🤔
Ozlemcift GlinGlerAs doktordan doktora görüşler değişebilir ama bencede muz kilo aldırıyor.Ben çok muz ve şeftali yedim bebeğim de ona göre baya kilolu kendim az aldim.Doktorum yediğin meyvelerden dedi.
YagizAsyaMom Msalbyrk sade içmen daha iyi meyveli yasak çünkü. Sade içemezsen eğer içine. Limon sık çok güzel oluyor 😊asıl asitli içmelisin ki içindekiler fayda etsin
Handsomebaby İlk bebeğimde o kadar çok yedim ki 35 kilo aldım.Oğlumda 3.750 doğdu.Şimdi ikinci oğluma hamileyim.6. Haftada bir bulantı geldi.Hala bitmedi.30 haftalık oldum.6. Haftadan beri bulantı ilacı kullanıyorum.Yemek yemek işkence mecburiyetten yiyorum.26 haftalıkken 1.350 gr dı bebeğim.Yani genetik bence.Boşuna o kadar kilo almışım.Bunda 30 haftada 7 kilo aldım.Bebeğim yine iri ve önde gidiyor.Kızlar ayrıca şunu da söyleyeyim ilk bebeğim kiloluydu boyuda uzundu ama 10 gün küvezde kaldı.Sağlıklı olsun kilo hiç önemli değil.Zaten doğunca çok hızlı büyüyorlar
Mrvnrtprak Ben de sodayı hamileliğimin başından beri içiyorum muz ve kaşarlı tost yiyorum. Bunları tükettiğimden midir bilinmez ama bebeğim 10 günden önden gidiyor(maşallah🙏🏻)
MehmetEzgiKelek GlinGlerAs hiçde almıyor doğuma kadar yedim içtim muzıda kaşarıda mercimeğide daha neler neler 35+5 de bebeğim 1920 doğdu hurafe yani bünyeden bünyeye değişiyo bebekle alakalı bişi