Asibayan Merhaba hanımlar, 9+6 haftalık hamileyim hamile kalmadan önceki cildimden eser yok yüzüm cok sivilcelendi hamile kalmadan önce sadece adet doneminde cıkan tek sivilcem olurdu şuanda her sabah uyandıgımda bir tane daha eklenmiş oluyor gercekten bu durum gececek mi yoksa hamilelik boyunca böyle mi olacak cildim 😔 çirkinleşmişsin bebegin kızdır diyenlerde var. Bu durumda olanlar varmı acaba ? Hepiniz öpüldünüz danimarkadan selamlar 👐🏻💕
Seda54 Asibayan bende de aynı durum var canım cildim kurudu ve sivilcelendim bana da genelde kızın olur diyorlar 😊😁
Ozlemcift Asibayan hamilelegimin ilk başlarında bende de olmuştu canım hatta kızarmıştım ama artık yok zamanla düzelir sonuçta vücudunda bir şeyler şuan çok hızlı değişiyor mutlaka bir adapte süreci olacak 😍
DilarAsel Asibayan hamile olduğumu bilmiyordum ve suratım da rahat 10 tane sivilce çıktı çok şaşırmıştım şuan kızım olacak
Asibayan Seda54 ben saçma buluyorum bu dusunceyi acıkcası bebegin cinsiyetinden dolayı degilde hormonlardan kaynaklıdır diye düşünüyorum 🤗
Seda54 Asibayan bende inanmıyorum öyle şeylere canım kısmette ne varsa rabbim onu nasip eder eli ayağı düzgün sağlıklı olsun da kız erkek fark etmez 😊🙏🏻
Yaseminmericli Ben her aksam ve sabah sıvılcelere bio oil suruyorum. Lekelere azaldı sivilce hıc kalmadı
Asibayan Yaseminmericli canım ben danimarkada yasıyorum o dedigin üründen burda varmıdır araştırıyım bakalım🤗
ZeynepzdemirAkta Benim de hamileliğim başladığımdan beri sivilcelerle başım dertte.22 haftamdayım ve kızım olacak ☺️ Sivex losyon sürüyorum hergün. nemlendirici olarak da aloe vera içeren kremler. Şimdi daha iyi
Zeynep27 Ağız kenarında alinda göz çevresinde leke,yüzde özellikle burun kenarlarında sivilce,cene kısmında kuruluk 😒 bi çirkinlestim anlatamam 😏 erkek bebeğe hamileyim 🤰 kızla erkekle alakası yok hormonal sanırım