Oykum_06 Aslhn2101 bennn 75 kilo hamile kaldım 110 kg ile doğum yaptım. İlk 6 ay 98den aşağı düşmedim. Şu an kızım 15 aylık 83 kiloyum 🥹
Adabay1310 Aslhn2101 ben canım hem de çok fazla 🤦ve aynı tedirginliği ben de yaşıyorum bebek tutunamaz düşük olur falan diyorlar
Aslhn2101 zuhaall sizce doğumda bir sıkıntı olur mu bizim için, kilo çok dert ediyorum niyeyse kendime🥺
Aslhn2101 Oykum_06 doğumunuz nasıl geçti peki🥰 çok geçmiş olsun sonrasında zamanla verilir gider ben şu an için kendi adıma çok tedirginlik yaşıyorum🥺
zuhaall Aslhn2101 yani bence bir sorun olacağını sanmıyorum benim doktorum bu konuda bana olumsuz bir şey demedi yarını bilemem tabiki ama normal doğum yapamazsak sezaryan oluruz doğumdan sonrada veririz kiloları diye düşünüyorum kilo tabiki çok önemli ama bebeğimin sağlığı daha önceliğim şuan bence sende çok fazla kafana takma kaç haftalık hamilesin ve ne kadar kilo aldın ki
hilalaldemir44 Ben ilk gebeligimde 79 la kalmistim 87 yle doguma girdim 🤦♀️ aradan 3 sene gecti 72ye kadar dustum. Sonra bi diyet birakma surecim oldu geri 79 a dustum. Ve hamile kaldim yine ayni kilo ile 😁😁 Bakalim bu seferde 87 ile bitirebilcekmiyiz hamileliği.
Aslhn2101 hilalaldemir44 Allah yardımcınız olsun gerçekten zor işler bunlar🤦🏻♀️ benim boyum uzun olduğu için rakamlar daha fazla tabi o yüzden söylemek bile istemiyorum çok rahatsız olduğum bir konu benimde 🥺🤦🏻♀️
Aslhn2101 zuhaall inşallah sağlıklı ve kolay bir doğumumuz olur🌸 şeker yükleme testine gerek duydular mi sizin için?
Aslhn2101 zuhaall yarın tam 12 haftalık olacağız inşallah ve şimdiye kadar kilo almadım 1 kilo falan ancak olmuştur. Ama ben sonradan alacak olmamın korkusunu yaşıyorum biraz
Aslhn2101 Adabay1310 korkma canım veren Rabbim ellbette ki nasip etmesini de bilir🌸 ben ilk gebeligimde daha aşağı bir kilodaydim ama düşük yaptım şimdiki hamileliğim yüksek kilodaydi nasip oldu 12 haftalık olduk bile kötü düşünme🥺🌸
zuhaall Aslhn2101 ben hamile olduğumu bilmeden bütün değerlerime baktırmıştım çok fazla halsizlik ve uyku hali var diye şekerim sınırda çıkmıştı o zaman hamile olduğumu öğrenince doktoruma söyledim bu durumu şeker yükleme yaparız zamanı gelince dedi ben yaptırmayı düşünüyorum çünkü bana annemden genetik geçebilir diye şuan daha fazla dikkat ediyorum çıkmasın diye ama bakalım zamanı gelince ne olur bilmiyorum
Adabay1310 Aslhn2101 maşallah canım sağlıkla alırsın inşallah kucağına..benim daha çok yeni 5 haftalık keseyi bile göremedim çok korkuyorum ilk gebeligimde ben de daha zayiftim 3 yaşında bir oğlum var 3 yıldır baya kilo aldım tam diyete başladım 9 kg verdim sonra hamile kaldım ama hala çok çok fazla kilom nasıl geçecek onca ay bilmiyorum
zuhaall Aslhn2101 şuan 22 haftalık hamileyim 18 haftalık olana kadar toplamda 2 kilo aldım ben şuan kaç kilo aldım bilmiyorum ama tartılmadım