Annesininportakali53 bilgeka yok kuzum nerden cikti ki Konya 🤭 valla bebişim için yoksa nerde bu kadar dikkat
Rnd_9996 bilgeka aslında biraz öyle evet , yemeyle aram gebelikten önce de pek yoktu akşama kadar aç dururdum 🤦🏻♀️ ama gebe kaldıktan sonra işler değişti tabi ister istemez insan acıkıyor anca o şekilde meyve kahvaltı kuruyemiş düzenini oturtabildim
msmerveacar bilgeka Arkadaşlar konu birşey olmaz değil bas bas bağırıyor doktorlar yemeyin diye bebeği uyarıyor. Çoğu düşüğe sebep oluyor evet bende iki üç dalla düşük olur yazmadım önerilmedigini yazdım. Yani dokuz ay maydonoz yemeseniz evladınız için bir şey olmaz adamlar bu iş için yıllarını veriyor bir şey olmaz yiyelim diye değil rica ediyorum dikkat edin söylenenlere
msmerveacar Mucizebebek2 Arkadaşlar konu birşey olmaz değil bas bas bağırıyor doktorlar yemeyin diye bebeği uyarıyor. Çoğu düşüğe sebep oluyor evet bende iki üç dalla düşük olur yazmadım önerilmedigini yazdım. Yani dokuz ay maydonoz yemeseniz evladınız için bir şey olmaz adamlar bu iş için yıllarını veriyor bir şey olmaz yiyelim diye değil rica ediyorum dikkat edin söylenenlere
msmerveacar Mucizebebek2 Nerden duydunuz sandviç içinde faydalı olduğunu doktorunuzla görüşün burada yanlış yönlendirmeyin insanlari birşey olmaz diyen bir doktor , aile hekimi yada ebe hiç duymadım bugüne kadar
Mucizebebek2 msmerveacar ben kendi doktoruma sordum maydanozu kür olarak icmedigin ve demet demet yemedigin sürece maydanoz faydalı herşeyin fazlası zararlı dediği için yorum yaptım
msmerveacar Ays19Ays Arkadaşlar konu birşey olmaz değil bas bas bağırıyor doktorlar yemeyin diye bebeği uyarıyor. Çoğu düşüğe sebep oluyor evet bende iki üç dalla düşük olur yazmadım önerilmedigini yazdım. Yani dokuz ay maydonoz yemeseniz evladınız için bir şey olmaz adamlar bu iş için yıllarını veriyor bir şey olmaz yiyelim diye değil rica ediyorum dikkat edin söylenenlere
Ays19Ays msmerveacar ben hiç duymadım salatada maydonoz tanesi ağzına kaçıpta çocuğu düşeni dereotlu poğaça yeyince felan yani inanın hangi doktormuş çok merak ediyorum. Ben demiyorum günde 2 demet maydonozu yiyin suyunu da kaynatın bi güzel için. Yeyip yememek sizin tercihiniz o ayrı. Ama insanları korkutmanın manası yok o zaman gebe kaldığımızda doktorların ilk uyarısı aslaaa yemeyin bi tel de olsa yemeyin derlerdi herseyin bi mantığı var asıl siz insanlara yanlış bilgi vermeyin. Ben maydonoz dereotu tere roka yemezsem vitaminleri nerden alacağım pardon. Nar da yiyorum hurmada yiyorum ananasta yiyorum hepside doğumu kolaylaştıran (!) şeyler evet ama kararında yedikten sonra hiç bişey olmaz merak etmeyin.
inci_tanesi bilgeka Eğer hamile iseniz doktorum nar yeme sakin demişti meyvelerden nar meyve çayı iciyo bir arkadaşım regl olamadığı zamanlar çok işe yarıyor diyor
cansualisa bilgeka süper kuzum. hahah ben bazen kahvaltı yapmıyorum Muz yiyorum okuldan geliyorum kahve cıkolata cevizli sucuk😀😀 akşam yemeği artk ne yaptıysam yanına yoğurt mutlaka snra kocammm geliyor meyve süt cıkolata çok sağlıklı besleniyorum aşırı😀😀
msmerveacar Ays19Ays Yani şok içerisindeyim herkes kendi kendinin doktoru olmuş. Kimse söylenenleri umursamadigi sürece ilerleyemeyeceğiz zaten bende pogca içerisindeki tutam maydonozdan bahsetmiyorum zaten maydonoz yemekten bahsediyorum. Ama daha kurulan cümleyi anlamadan yorum yapıyorsunuz size kimse hiç bir şey anlatamaz. Bildiğiniz yolda gidin siz kimseye akıl vermeyin yeter. Herkesin doktoru var
Ays19Ays msmerveacar siz nasıl anlamak istiyorsanız öyle anlıyorsunuz siz asıl sığ fikirlerinizi kendinize saklayıp insanları endişelendirmeyin. Bende zaten en başta maydonoz yemek derken bi bağdan bahsetmiyordum öyle değil mi ama siz asla diyorsunuz bende kararında yenirse hiç bişey olmayacağını söylüyorum. Ben ilerlerim siz kendinize bakın. Evet burda da şu doktor bunu dedi vs gibi asılsız haberlerde vermeyin hangimizin doktoru (gebelik riskli değilse) maydonoz yeme diyor Allah aşkına.
msmerveacar Ays19Ays Ben bunu söylemek için dört sene eğitim aldım hanımefendi siz neye dayanarak bilgi veriyorsunuz? Ben eğitimim ile sığ oluyorum siz ne oluyorsunuz egitimsizliginiz ile altı boş bilgilerle. Bırakın lütfen. Bilgi eksikliğinizi kendinize saklayın.
msmerveacar Ays19Ays Evet çoğumuzun doktoru söylüyor sizin doktorunuz kendiniz olduğunuz için zaten hiç bir doktoru , diyetisyeni , ebeyi , eğitim almış kimseyi bu kafayla dinlemediniz zaten. Kimsede sizin gibi insanlara laf anlatmak ile de uğraşmaz.
Ays19Ays msmerveacar cidden eğitiminizi boşa almış olmalısınız o kadar doktor ebe arkadaşım var böyle bi bilgiye rastlamadım ve hayatımda da hiç duymadım maydonoz (eser miktarda) yiyerek çocuğu düşen birini asla duymadım görmedim.Merak etmeyin benim doktorumda ebemde diyetisyenimde alanında yetkin kişiler her biriyle sürekli iletişim içindeyim. Buradaki sizin verdiğiniz saçma bilgileri dinleyecek değilim. Ve ayrıca siz benim nasıl insan olduğumu sorgulayacak en son kişisiniz.
msmerveacar Ays19Ays yani çok tuhaf insansınız.Cahille ne kadar uğraşsan boş. Bakın işinize , lafı çevirip birde eser miktarda diye boş muhabbet yapmayın. Milleti de cahilliğiniz ile boş yere oyalamayın.
Ays19Ays msmerveacar pardon siz iyi misiniz okuduğunuzu anlamakta probleminiz var tabikide normal porsiyonda dedim yukarıdaki her yazdığımda belirttim bunu kaynatın için mi dedim şaka gibisiniz😂 valla millet sizin cahilliğinize şaşırmış asıl