SedAbdurrahmanBeyter Bugün renkli ultrasona girdim bebeğimin kilosunu 1 kg dedi 26 . Haftanın içindeyim sizce normal mi doktorum normal dedi Ama bana az gibi geldi
Alinmavi SedAbdurrahmanBeyter siz kac bekliyordunuz ki neden az geldi? Doktorunuz normal oldugunu soylemis zaten masallahi var bebeginizin. Saglikli beslenin 4 kilo cocuk dogurmak marifet degil saglikli da degil. sizin kilo almaniz da su asamada saglikli degil. Önemli olan bebegin normal kiloda olmasi ki normalmis umarim boyle devam eder saglikla alirsiniz kucaginiza. Bwebek de siz de son haftalarda kilo alacaksiniz zaten. Eskidenmis 20 kilo almalar ben kilo aldikca afakanlar basiyor dogumu da zorlastiriyor seker de yapar. Karninizin kucuklugu de bebegin kilosu normalse anlamli bir ölçüt degil bakmayin elalemin lafina dogum yapan kendini hekim saniyor doktorunuzu dinleyin 😉
SedAbdurrahmanBeyter Benim iç karnım geniş heralde dışardan pek karnım belli olmuyo bide ilk çocuk ya zayıf doğacak çocuğun bişey yemiyon çok zayıfsın diyo akrabalar bende bilmediğimden dolayı endişeye kapılıyorum bundan sonra kimsenin dediklerine kulak Asmıcam ☺ Tbrk ozanejla Miniminilina
Serife07 Benim tam 24. Haftada 750 grm di simdi 28 olduk 15 ocak randevu bakalım kaç olmuş sizce tahmin ne kadar olmuştur kızlar
SedAbdurrahmanBeyter Ben muz ceviz yeşil elma kivi çok tüketiyorum süt bir yada iki bardak içmişimdir çünkü süt ve tavuk kokusundan tiksiniyorum hamile kaldığımdan beri yiyemiyorum sende bu dördünden ye bak faydasını görürsün ☺ Aysgeulburakk
Aysgeulburakk SedAbdurrahmanBeyter hepsinden bende yedim. Ama plesantadan yeterli besin alamiyor. Gelişim geriliği var. Plesantada da sorun var
Aysealty Aysgeulburakk canım okuyunca dikkatimi cekti banada doktorum kordonun plesentaya girişi yandan bebek yeterli beslenemeyebilir demişti marjinal insersiyon diye bişeymiş 22+3 üm dün detaylıya girdik hersey normal dedi sen kaç haftalıksın
SalihaTelli 40+1 kızlar 3kilo 600g gelmiyor bebişim inşallah haftaya kadar gelmesse suni sancı verecekler hayırlısıya kucağıma alırım inşallah🙏🏻 Dualarınızı eksik etmeyin..
SedAbdurrahmanBeyter Alinmavi ben zaten kilo almaktan yana değilim önemli olan sağlıklı olması da küçük doğarsa bakması zor oluyo diyorlar ondan bende tecrübesiz olarak korkuyorum ilk bebek olunca insan evham yapıyo
Aysgeulburakk Ravzam Aysealty 31 haftaligim ama ultrasonda 28+5 çıkıyor. Pazartesi yine gideceğim gelişim geriliğinin yapısal olup olmadığına bakacaklar. Ona göre perinotoloji ye gonderecekler
FerhanSerkanEilmez KbraGndz 19+4 kilosu 263 gr iyi dedi kilosu 😂😂😂 Demekki abartı az yada abartı çok olması iyi değil 😊😊😊
Esrabayrakdar 21+5 de detaylıya girdim 455gr 25cm dedi tabi ne kadar iyi bilmorum normal bi sıkıntı yok dedi. Hiç bi fikrin olmayınca dr. Ne derse itimat etmek zorunda kalıosun. inşallah iyidir bütün yavrular 🙏🏻