Annesininportakali53 Kızlar cuma günü randevum var 36+5 haftalik olcam çatı muayenesi yapılır mı sizlerin kacinci haftada çatı muayenesi yapıldı acaba?
Roromu76 Annesininportakali53 Ben 36+6 da oldum ilk tecrübemdi çık rahat olun zaten jel falanda kullanıyorlar canınız hiç acımıyor☺️ Kendinizi hiç kasmayın o zaman hissetmezsiniz bile
Miniikmucizemm Annesininportakali53 Biraz önce postumda görmüştünüz zaten bende 36 da oldum herhangi bi risk yaşamadım kaldıki 1 parmak açıklık olmasına rağmen bence o farklı bi durumdur yani açılma olması için uyarıyorlardır. Hatta ebe bana vajinama yağ sürmemi önermişti yumuşatır ve yırtılman olmaz belki diye riskli bi durum değil bence☺️
Annesininportakali53 Merveofs ay bayağı gec yapılmış ben burda görünce 36 -37 de çatı muayenesi oldum diyenleri açıkçası vana biraz erken geldi çünkü çatı muayenesi sonrasi kanama veya doğumu tetikleyen olabiliyormuş bazen
Annesininportakali53 Batur-Alp1 yaaa Rabbım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin dualarım seninle canım bende merak ediyorum 37 de yapıldı diyen oluyor bana erken geliyor
Nesli3504 Annesininportakali53 bende hiç bişey olmadı ilk kez oldum çatı muayenesi hiçte acımadı o korkuyla gittim ama öyle olmadı
Annesininportakali53 Nesli3504 korkum yok ama 36-37 de olanları görünce bana erken geldi doğumu tetiklemesi açısından tabi benim doktorum ne zamN yapar bilmiyorum
Seda0 Ben çok korkuyordum çatı muayenesinden korkunun ecele faydası yok dedim oldum biraz o doğum korkusu da kırılsın istedim çok acıdı ama anlık yani
Annesininportakali53 Seda0 korkum hiç yok canım sadece 36-37de olanları görünce bana erken gibi geldi çünkü bazen doğumu tetikleyebiliyormus diyorlar
Nurguler Annesininportakali53 doğumu tetiklemesi için farklı bir işlem yapıyorlar çatı muayenesi değil aslında 🙂
Annesininportakali53 Roromu76 korkmuyorum ki 🤭 Sadece 36-37 de olan insanlar varmış örneğin sizde dahil sadece bana erken geldi doğumu tetiklemesi açısından tabi benim doktorum ne zaman yapar bilmiyorum hiç
Merve201119 Annesininportakali53 28 den beri cati muayenesi oluyorum 36.ci haftam bitiyor ne acilma var ne doğumu tetikliyor korkma kuzum😍
Roromu76 Annesininportakali53 Aa pardon yanlış anladım ama sanmıyorum böyle bir risk olsa yapmazlardı rahat olun 🤗
Annesininportakali53 Merve201119 aaa o zaman sorun yok benimde kafama o yüzden takıldı doğumu tetikler mi diye teşekkür ederim canım 🧡
Annesininportakali53 Nurguler hiç bilmiyorum canın 2 arkadaşımda hiç sancısı yokken çatı muayenesinde 2 gün sonra doğurdu 🤷♀️