Kubra_6 yagmurlu ne kadar da dikkat etsek alıyoruz canım yapacak birşey yok 😍 sıkmayalım canımızı verilir kiloların hepsi
Kubra_6 Heyecanli_gebe1 çok ekmekte yemiyorum canım ama tatlı yediğim zaman direk farketti onu anladım 🤭
Kubra_6 Heyecanli_gebe1 hemde nasıl 😂 ayyy normalde canım istemiyordu ama bu son zamanlarda canım inanılmaz tatlı istiyor 🤭
Gzdeee11 Kubra_6 evet te çok abartılacak bir mide bulantım olmadı aslında ilk gebeliğimde de kilo verip sonra almaya başlamıştım
Mystery76 Kubra_6 benim 24 hafta oldu 47 kilo ile hamile kaldım şuan 58 kiloyum bence çok değil senin ☺️
Aylin355 Kubra_6 Gereksiz yorum sizinkisi, insanlar fazla değil canım ben 2 katı aldım deyince içiniz mi rahatlıyor, zaten bebeğin kilosu suyu vs 5 6 kilo ediyor gerek var mı böyle şeylere
Prensesbii15 Kubra_6 biz 27 +5iz 48 ile hamile kaldım bugün tartıldım 59 kilo olmuşum ama şuan bile yerimden zar zor kalkiyorum sizde durumlar nedir
Kubra_6 Prensesbii15 canım şöyle söyleyim 8 kilo almama rağmen bile nefes alıp vermekte zorlanıyorum yataktan kalkarken bile zorlanıyorum hepimizin bünyesi çok farklı Allah hepimizin yardımcısı olsun tabi bunların sonucu hepimiz için güzel bitecek inşallah 🙏🏻 bebeklerimizi sağ Salim ve sağlıklı bir şekilde kucağımıza alırız inşallah 😍
Son-ali295 Kubra_6 çok şükür bizim ailede doğumdan sonra eskisi gibi oluyor aslında eskisi gibi olmak istemiyorum1.74 boyum var çok zayıf gösteriyor 😊😊
Kubra_6 Son-ali295 boyun uzun evet canım ailenin yapısında yapsa hemen gidiyorsa ne güzel 😍 ama inşallah doğım sonrası istediğim kiloda olursun
Nurrddn Kubra_6 45 le hamile kaldım şuan 61 olmuşum 29 haftalığım bence seninki fazlada değil bana bakınca 😂
Prensesbii15 Kubra_6 amin inşallah canım benim tabiikide herkesin bünyesi farklı bende minyonum mesela ama kendimi hiç bu kadar ağır hissetmemiştim otururken kalkarken bulaşık yemek ne yaparsam inleye inleye yapiyom dün temizlik yaptım bacaklqrim terk olmuş 2 gündür kendime gelemedim kayınvalide eşime şimdiden böyle işin zor diyor
Kubra_6 Firdevsosman aynıyız canım nerdeyse bakalım bundan sonra ki süreçte daha kaç kilo alacağız bakıp göreceğiz 🙈