Kubra_6 Kızlar bugün tam 28 haftalık olduk ve ben 60 kiloyla hamile kaldım sabah tartıldım 68 kilo olmuşum 😔 sizlerde durumlar nedir kaç haftalıksınız ve kaç kilo aldınız ?
Mucizebebek2 Kubra_6 78 kilo ile hamile kaldım 79 kiloyum şuan 13+5 olduk boyum 1.80 olduğu için kilom belli olmuyo yoksa et tavuğu gibi olurdum 😂
Kubra_6 Mucizebebek2 ayyy kız maşallah ne güzel uzunmuşsun 😍 ilerleyen zamanlarda da göstermezsin kilonu falan 🙈
Kubra_6 Eleonora aynı kiloda hamile kalmışız canım aslında o kadar da dikkat ettim sadece 3-4 gündür canım tatlı istedi tatlı yedim şu 3-4 günde 1 kilo almışım şaka gibi 🤭
Meryyil Kubra_6 Bence çok degil ben 82 ile hamile kaldım ,şu an 89 kiloyum 16+4 haftalığım daha,diyetisyen desteği almayı düşünüyorum 😒🙄
Aylin355 Kubra_6 28 haftada 8 kilo çok mu Allah aşkına bende dedim 15 kilo aldın heralde insanların psikolojisiyle oynamayın ya
Kubra_6 Aylin355 burada insanların psikolojisini bozacağımız bir durum olduğunu düşünmüyorum sonuç olarak her insanın bünyesi farklı aldığı kilo farklı o yüzden gereksiz yorum yapmanıza gerek yok bence.
Heyecanli_gebe1 Kubra_6 çok fazla almamışsın da yıne yavaşlasın istiyorsan karbonhidrat ve tatlıyı kesmen lazım
Kubra_6 Heyecanli_gebe1 sanırım son 3-4 gündür canım tatlı istemişti yedim ondan böyle oldu çünkü bu 3-4 günde birden 1 kilo aldım
Aylin355 Kubra_6 Gereksiz yorum sizinkisi, insanlar fazla değil canım ben 2 katı aldım deyince içiniz mi rahatlıyor, zaten bebeğin kilosu suyu vs 5 6 kilo ediyor gerek var mı böyle şeylere
SiriusA Kubra_6 mide bulantısından kaynaklı kilo verenleri anlamıyorum hiç. Midem bulanmasın diye sürekli ağzıma bişeyler tıkıştırdım o şekilde kilo aldım ben 🥺
Son-ali295 Kubra_6 canım gayet güzel ben 52 kiloyla hamile kaldım 70 kilo oldum gerçi 6 cı aydan sonra almadim şuan 38 +3 haftayim 😊
Kubra_6 Son-ali295 ayyy yine maşallah canım yine zayıf hamile kalmışsın sen 😍 bebeklerimiz sağlıklı olsunda kilolar çokta önemli değil böyle konuşuyoruz ama yine veririz kilolarımızı 😍