defngbyg Merhabalar, doktorunuza hediye aldınız mı ? Almayı düşünüyor musunuz ? Neler olabilir fikir olması adına öneri, site vs var mı acaba ?
Yuksek Ben bugün karışık kurabiye götürdüm çok da güzel oldu cicek falan kuruyup gideceğine boğaza gitsin daha iyi . Veya odasına koyacağı bir sus eşyası figür olabilir yada isme özel kupa bardak bence ömürlük ve güzel
defngbyg Yuksek evet ben de odasına veya kupa gibi doktorumuza özel bir hediye olsun ismine mesleğine yönelik ama bulamadım odasında da o kadar çok güzel hediyeler gelmiş ki hepsi yapılmış gibi bakalım farklı fikirler gelir belki 😊
Minikmucizelere defngbyg adı yazan kalem ve bardak yaptirabilirsiniz basinada Dr. Falan yazıldığında dahada güzel olur bence🙂
defngbyg Minikmucizelere baskı kalitesi güzel olan bir yer bulmak lazım böyle güzel tasarım yapacak bir site😊
Gokceeeee defngbyg İlk doğumumda tatlı yaptırmıştım şimdi kalıcı bir hediye olması adına çiçek sepetinde doktora özel çok güzel hediyeler var fanus gibi şeyin içinde doktor masası falan var ondan almayı düşünüyoruz eşimle bakalım 😊
Mlke95 Gokceeeee ben her hastaneye gittiğimde başka başka birileri oluyor hep asistanlar… bırakın doktorumu iki defa aynı asistan denk gelmisligim olmadı…. doktorum selen yaman diye biri yüzünü görmemişim… nasil olacak? Ya da son haftalarda mi doktorla bire bir görüşmeler oluyor
Ikranurhtc defngbyg bende çiçek sepetinde ismini özel ve doktor logolu bardak yaptırmaya düşünüyorum daha dogumuma var smdi almadım yaklaşınca alırım 🌸
Gokceeeee Mlke95 Benim gittiğim hastane devlet hastanesi orada asistan falan yok hiç hep kendi doktoruma gidiyorum sizde doğuma girmeden önce hediye alır verirsiniz olmazsa anca öyle yapılabilir gibi
defngbyg Mlke95 aslında en başından beri doktorla olması lazım, başka doktor araştırın isterseniz. Özelde mi doktorunuz?
Mlke95 Gokceeeee ben de ankara sehire gidiyorum özele değil… ama doktorlar yerinde yoklar ancak çok çok acil bir durum olacak ki asistanlar doktoru cagirsinlar