Armgn Kızlar yeni doğacak bebeğim için hangi bezi almalıyım karar veremedim Sleepy ile başlayayım dedim ama molfix de kafamı karıştırıyor
denizefe Armgn slepy hıc denemedm o cıktogında bız bezı bırakmısdık ılk bebegımde molfox candır ya ne ck pahalı maddı olrak cebını yormaz hıc sızdırmadı hızde ıkı bucuk sene kullandık sıkayetcı olmadım yazlıkta esım molfıx bulamamısdı prıma almsdı cınnet gecırmısdım heryerınden sızdırmısdı
21147nisa denizefe canım genelde yenidoğan bez üstünde 2.5 kilo yazıyor bebek kilolu olsada ilk bir ay yenidoğan kullanacak demi yanı bez sıkar mı acaba 🙄
Armgn denizefe molfix iyi gibi evet bende bilemedim işte kafam karıştı ay en zorlandığım konu bu oldu alamadım bezi gitti 😄
ftmaozdmr Buse01 bende sleepy aldım yarın deniycem allah izin verirse sezeryan ile doğumum gerçekleşecek kullanıp görücez 🙏😊
Armgn Laayla Prima çok pahalı bebeğim için hiç paraya acımadım ama çöpe gidecek bir şeye çok para vermek istemiyorum sonuçta illa Prima iyi gelecek diye bir şey yok Sleepy de molfixte hatta A101 bezide bebeğime yarayabilir deneyerek bulunuyorsa bu en pahalısından başlamaya gerek yok
Bsra77 Laayla prima kullananlar çok koku yaptığını sızdırma çok yaptığını söylediler bide çok pahalı geliyor
Fatmasnny Laayla içerisinde petrolatum, alkol, parafinium losyon var. Ciltte akne, ve gözenek tıkanmalarına sebep oluyormuş. İnstagram kullanıyorsanız mühendisinoğlu sayfasını inceleyin derim
Armgn ftmaozdmr Allah kurtarsın canım sağlıkla doğsun bebeğin sen o zaman kullanınca bize yaz yine ☺️
Laayla Armgn taşıyo falan diyolar diğer bezler için karnına kadar çıkıyomuş dışkısı çocuğun😂 prima önerdi herkes ama bilemedim şimdi evet çok masrafa girdim prima da pahalı ama napayım en iyisi olsun diye diye fakir fukara kalcam
terazimom- Armgn molfix aldm canım bakalım iyi yorumlar da okudum o yüzden aldm çok arastdm diyebilirim Gerci her bebegin cildi farkli oluyor deneye deneye en uygununu buluruz 😊
ftmaozdmr Armgn yazarım demiştim bebeğim doğdu çok şükür evet kullanıyorum bir haftadır gayet memnunum 😊