Kardelen24 Merhaba arkadaşlar . Karsima hic begenebileceğim bir hamile tayti cikmadi . Lcw de gorduklerim çok ince . Ben kışlık kalın dısardada giyebilecegim ama ayni zamanda icine de rahat girebileceğim , giyerken zorlanmayacagim bir urun ariyorum , alipta cok memnun kaldiginiz hamile taytlari varsa paylasir misiniz ? Tesekkurler
Merweeeeee Kardelen24 pentide var güzel. Başta külotlu çorap gibi geliyor giyince hem kalın hem içi belli etmiyor
Sinemiraz Kardelen24 bende arıyodum sonra lohusam diye bi siteden sipariş verdim kalitesi nedir hiç Bilmiyorum kargolanmış elime ulaşınca yazarım size de fikir olur.
Guldenn Kardelen24 https://m.defacto.com.tr/slim-fit-hamile-tayt-901094 ben bunu aldım netten bugün geldi kalın kumaşlı tam kışlık çok rahat defactonun hamile pantolunuda tavsiye ederim çok güzel ve kaliteli
Guldenn Bahcedomatesi https://m.defacto.com.tr/slim-fit-hamile-tayt-901094 ben bunu aldım netten bugün geldi kalın kumaşlı tam kışlık çok rahat defactonun hamile pantolunuda tavsiye ederim çok güzel ve kaliteli
Yagmurakks Merweeeeee çok pahalı olmuyor cnm mu oralar? Pieer cardinde filan genelde fiyatları çok yuksek
Kardelen24 Merweeeeee ben pentide 1 tane gördüm ama denemedim bile cunku asiri kulotlu corap havasi vardi hamileligimi zaten yatarak geciriyorum icerisinde rahat edemem diye dusundum . Tesekkur ederim
Kardelen24 Sinemiraz tamam cok sevinirim . Hepimizin ortak arayisi tayt sanirim :) hamilelikte cok giyiliyor
Kardelen24 Elos siz kullandiniz mi ? Yapisi nasil internette gordum onuda ama kullanip memnun kalan birinden tavsiye almak istiyorum cunku denemeden alacgm
Aysktr Guldenn bende arıyorum da kaç haftalıksın hangi beden aldın canım benim hiç bi fikrim yok yardımcı olur musun
Kardelen24 Guldenn bende begendim canim durusu guzel . Ama sanki likrali degil giyerken zorlaniyor musun yoksa esnek mi?
dozdemir Ben de iç camasircilardan Malabadi marka aldım, bir tane vardı kullanıyorsun şimdi biraz daha kışlık aldım 43 lira. İç göstermiyor gayet şık da duruyor
Guldenn Aysktr 29+2 günlüğüm ben valla kilona göre al ben 56 kiloyum s beden aldım genelde büyük oluyor hamile kalıpları
Mervemert Aysktr Kardelen24 geçenlerde rossman mağazasından aldım hamile taytı Alman malı 10 tl ye düşmüş o kadar rahat ve güzelki. Bi bak istersen