Smyye1B Yenianneeee Bioderma bebek şampuanı minies bebek deterjanı kullanıyorum . Şampuan daha önce Eyüp Sabri Tuncer kullandık bebeğime iyi gelmedi döküntü kızarıklık yaptı.
Ays19Ays Nghnelms vücudu için ayrı bişey almadım yıkamak için zaten şampuan vücut içinde kullanılıyor nemlendirmek için badger alacağım
Nghnelms Suiii ben bebek losyonunu da ecowell aldım. Bebek pudrasini da açıkçası önermiyolar. Nem çekici özelliği olduğu ve gözenek tıkadığı için bebeğin ter dengesini bozuyormus
Nskyhn Htchsn hayır ama biz zaten gözüne değdirmemeye çalışıyoruz ne kadar doğal icerikli de olsa sampusn sonuçta diye dikkat ediyoruz ama. Değdiği zaman da bir şey olmadı 🙏
NFK54 Yenianneeee Iva Natura şampuan seti Green clean çamaşır deterjanı seti Dalan Granül bebek deterjanı
Nghnelms Ays19Ays bende bugün sipariş verdim de vücut için uygun mu ayrı bişi kuraniliyo mu bilemedigim için sormak istedim teşekkür ederim ☺️
ada22 Yenianneeee deterjan için minoris aldım, bütün arkadaşlarım tavsiye etti. Kokusu hafif doğal zeytinyağlı sabun gibi. Şampuan krem vs duş için mustelanın hassas serisini aldım içeriği diğerlerine göre daha temiz diye.
Busraaaa35 Suiii Bebek yağı ve losyonu iva natura ve baby me temiz içerikli. Ben bu markaları düşünüyorum
Busraaaa35 Deterjan baproy markada uygun biraz. Prema ve onun anneliği sayfasında doğal içerikli ürünleri paylaşıyor bakabilirsiniz @Yenianneeee