cherryblossom7 D_Banutoklu makin merhaba bende bugün Koç kulelerindwymis yeri gittim ama boşluk yoktu pahalı diyorlar doğru mu
makin cherryblossom7 öncesinden randevu alıp gidebilirsiniz mükemmel bir doktor güncel fiyatları bilemiyorum ama rahat ve keşkesiz bir gebelik için kesinlikle Buğra Coşkun diyorum❤️
cherryblossom7 D_Banutoklu ben de ona gideyim o halde evime çok yakın hastane o yüzden orayı istedim :)
cherryblossom7 makin arayistayim Ankara da cidden iyi doktorlar var ama insan iletişimde olmak istiyor güler yüz istiyor bunlar da her doktorda yok bende siz gibi Bi muayene olabilirim aslında ♡ doğumu nerede anlasmali doktor beyin acaba 😊
Meliko makin ay bende bora hocayı daha çok sevmiştim😂😂 ama doktorum buğra hocaydı sonra özel klinik açımca onlar mecburen değiştirmek zorunda kaldım
makin cherryblossom7 güler yüzden ve bilgi birikimimden yana şüpheniz olmasın anında iletişimde olan harika bir doktor❤️ Güven hastanesinde yapıyor doğumları
cherryblossom7 makin ay çok teşekkür ederim ben yarın Bi arayacağım en kötü yogunsa lokman hekim e gidilir (Ankara da çok yeniyim :D )
Aysinvebebito Medical Park keçiören. Serap hanıma gidiyorum gayet memnunum çok tatlı ilgili biri mesajlara hemen dönüş sağlıyor
makin Elaeyl kuzenim Sincan lokman hekimde doğum yaptı çok pişman oldu ama doktorunda önemi var tabii ameliyat ekibi ve sonrasının çok iyi olmadığını duydum sadece yanlış yönlendirmek istemem