Yldzhra Damlaakayatr merhaba bende düşünüyorum orayı. Hangi hoca daha iyi acaba birde paket içeriğinde neler var
Canansemih Ada-1712 şuan memnunum her gittiğimde polikinligin orda murat hocayı goruyorum zaten bidaki gittiğimde sorarım bı olmazsa ona takipliyim ya doğumuma da o girer belki
D_Banutoklu Sedavedoga Ne kadar güzel ulaşımınız da kolaymış hiç tereddütte kalmayın derim. Benim de ilk gebeliğim hayırla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı🥰
D_Banutoklu yagizegemom Hiç kullanmadım daha önce buranın mesaj kutusunu ama kullanıcı adını yazıp gönderebiliriz diye tahmin ediyorum. Hiç uğraşmayalım derseniz tabi instagram hesabım dbanutoklu 🥰🤍
Yeniannebulutlu tubiii11 bilgi alabildiniz mi axaba. Kımse yok. Tecrube eden bırındwn öğrenmek istoylrum ama mümlün degıl heralde
D_Banutoklu cherryblossom7 Özlem Banu Tulmaç hocaydı doktorum çok memnun kalırsınız ben hala instagramdan takip ediyorum kendisini
cherryblossom7 D_Banutoklu makin merhaba bende bugün Koç kulelerindwymis yeri gittim ama boşluk yoktu pahalı diyorlar doğru mu
cherryblossom7 D_Banutoklu ben de ona gideyim o halde evime çok yakın hastane o yüzden orayı istedim :)