Simaybalim22 kbra19 bende sincan koru hüseyin pehlivan özel kiliğine gidiyorum şuan çok iyi ve ilhili tavsiye ederım mutlaka 9500 paket almıstım🌸
yagizegemom Dgncy Aysun ve Pakize hocaya gittim pek içim ısınamadı Özgül hocayı çok sevdim sonra doğum paketi aldım🥰
LilithAura seda1564 özel kliniği olan doktorumla anlaştım kliniğe 14 bin TOBB hastanesinde doğum yapacağım oraya da 4-5 muhtemelen dediler
jcwh03 @yagizegemom bende 24+0 yakın haftalar geçen hafta detaylı ultrasona girdim cinsiyetimiz erkek 🙂
yagizegemom jcwh03 evet memnunum çok minnoş bi doktor mesaj attığımda felan da cevap veriyor hemen sadece cinsiyetimiz de yanılmıştı orda üzülmüştüm bi miktar🥲😂 siz memnun musunuz 🌸
jcwh03 @yagizegemom evet bende memnunum baya iyi gidiyor şimdilik bizede kız diye tahmin etmişti ikili testte sonra erkek kesin dedi😃 1 ay sonraya randevu verdi şeker yükleme için
yagizegemom jcwh03 bana 16+6 da kız demişti hemde kesin bi şekilde 🥲 bende haftaya gidicem şeker yüklemesi için
Aselsmoms Klft evet canım iyiki ilk başta oraya gitmişim doğumum devlette olacak ama kontrollerim özelde olsun istemiştim iyiki tercih etmişim yaklaşımı anne gibi 🥹🫶
jcwh03 @yagizegemom zor olmuştur senin için biz bile sadece tahmin etmişti ama alışmıştık kız olacağına,😃