Bade_13 Adacan benimde içimi en çok rahat ettiren şey o özel hastanelerde yeterli ekipman yok bi sıkıntı olduğunda genelde hacettepeye sevk ediyolar
Adacan Ada-1712 @Bade_13 siz kesirsiniz bak numaralarınızı alın odalarda aynı olursa oh ne ala 😁 kızın postunu mahvettik yalnız 😁
Bade_13 Ada-1712 ayy 9 gün var arada belli olmaz denk gelirsek burdaki konuşmayı hatırlar doğururuz😂😂
Ada-1712 Bade_13 destek ekip nerde diye bağıran önüne gelene cırlayan bir gebe görürsen o benim el salla Happy Mom diye hatırlatma yap bana 😅😅
Ada-1712 Ada-1712 Bade_13 kızlar muhabbet güzel ama ben uyumaya iyi geceler tanıştığıma memnun oldum şaka falan hepimizin çok güzel doğumları olur inşallah bir avazda kurtuluruz 🥰💜
Sumeyye02 Zahide küçük var herkes ondan çok memnun Ankara’da olsaydım direk gideceğim bir doktordu doğumları muhteşem
sedamom00 Sumeyye02 internette gerçekten göründüğü gibi de olmuyor maalesef o kadar giden var yarısı hiç memnun değil
Pinardan sedamom00 inşallah canım hepimiz için güzel doğumlar olsun inşallah 🙏🏻 Benim hesabım birpinaar diye geçiyor yazarsan dönerim :) 🌸
Y06U_E Sule0606 merhabalar bende Necati hocaya gidiyorum. Gerçekten iyi bir hoca . İlk gebeliğim de çatı muayenesi yapıyor mu ? Yapıyorsa kaçıncı haftada yapıyor?
Sule0606 Y06U_E merhabalar. Pazartesi günü kontrol e gittiğimde biri sordu çatı muayenesi olacak mı diye oda yok doğum başladığında yatış yapınca bakılır dedi .