Nurinan Hycnlbklys xok şükür tabi bazen nasıl geçip gitti zaman hamileligimden bir şey anlamadım diyorum elhamdülillah o kadar rahattım aktiftim bu aralar aşırı yorgunluk halsizlik var biraz da ağrılar e o kadar da olsun diyorum🤭 şimdiye kadar hep normal diye gittik doktorumla çarşamba gitcem bakalım artık bir aksilik çıkmazsa normal olacak inşallah henüz çatı muayenesi olmadım
Hycnlbklys Nurinan ayy ne güzel maşallah bende çok şükür çok zorlanmadım ama bu son günler tembel tembel uyumak istiyorum sürekli🥴 çatı muayenemizi 38 de yapacağını söyledi Doktorumuz yani ilk gebeliğim olduğu için ben öyle anladım alttan kontrol edileceksin doğumunu ona göre tahmin edicez dedi😑😑🥹
Nurinan Hycnlbklys bebeğim kilo alıyordur da bende daha tık yok kilo almadım hiç çok şükür üstüne üstlük 10 kilo verdim yavrum iyi geldi bana 🙃 iyiki vermişim kilo diyorum böyleyken taşıyamıyorum diğer türlü çok sıkıntı olurmuş benim icib 🤩😁
Hycnlbklys Nurinan ayy evet banada herkes çok zayıfsın derdi şimdi yaklaşık 20 kilo aldım ama göbüşümü görenler 5 aylık mısın diye soruyor kiloyu ben bacaklardan popişten aldım sanırım🌝🤭🫣 bu kadar kilo alınca doğal olarak nefes zorluyor beni
Nurinan Hycnlbklys ben hiç sormadım bile çatı muayenesini zaten korkmaya başladım birde onun için stres yapmiyim dedim iple çarşambayı bekliyorum 💓🙈
Nurinan Hycnlbklys aman kız boşver kilo alıp vermek basit biz iyi olalım yavrumuz sağlıklı olsun gerisi kolay 💙
omur2022 Bizde 36+1 olduk. Bakalım cuma kontrol var. Aslinda sezeryan düşünüyordum ama normali denicem inşallah olur. Arada kasık ve bel ağrım oluyor ama aşağı tarafta çok baskı. Hissediyorum artık yürürken falan çok sızlıyor
Hycnlbklys omur2022 ben baskı sancı bunları çok bilemiyorum belkide henüz tam olmadığı için olabilir🤷🏻♀️
Hycnlbklys Nurinan bende sormamıştım ama kendi söyledi şimdi neyle karşılaşacağımı bilmeden stres olup bekliyorum😀
Hycnlbklys Nurinan bende çarşamba günü kontrole gidicem bakalım kilo boy bebiş sağlığı ve diğer gelişmeler nasıl olacak😊 henüz yüzünü göremedim nazlı oluşumun hep eli yüzünde
Hycnlbklys omur2022 hayır ama merak ediyorum yapıp yapmamam gerektiğini kontrole gittiğimde sorayım Doktora erken mi gerekli mi bilgim yok hiç🤷🏻♀️
Hycnlbklys Nurinan ay kesinlikle öyle istersen 30 kilo alayım umrumda değil bebişim iyi olsun yeter🥹benim dişlerimden kalsiyum gidiyor sanırsam annem hep derdi oluş oyduğunda dişlerde değişim olur diye resmen diş minem denk değiştiriyor yaşayan var mı
Nurinan Hycnlbklys bende sadece organ taraması yaptirdigimda gördüm baska da gostermedi sipa bu gidisimde gormeyi umuyorum
Nurinan Hycnlbklys benimde hamile olmadan önce 1 tane çürüğüm vardı şimdi yenisi de eklendi ödüm kopuyor ağrı yapacak diye doğrayım ilk işim yaptırmak olacak sanırım 😬
Hycnlbklys omur2022 çarşamba günü gittiğimde bi sorayım keşke biz sormadan her bişeyi anlatıp söyleseler yaf ne biliyim ben napmam gerektiğini🥴
Hycnlbklys omur2022 utanmayacaz işte onlar söylemiyorsa biz sorucaz 😀 en kötü hocam ben artık ne yapmalıyım kolaylaştırmak için falan fistan sorarız napalım🥴