Fatovebebegi munevver_frt valla her hastane bır,degıl sanırım Benı baglamadılar uc bucuk sene once dogum yaptım
Yisenturk Sisife vallahi bende instagram da gördüm inanamadım şok oldum gerçek mi diye öğrenmek için yazdım bende çok korktum
Deletedmom_37 Tugce1610 baskı dediğiniz olay nasıl bişey acı veya kötü bi his hissediyor musunuz ben çok korkuyorum kimileri acıyı hissediyorum bile dedi
Tugce1610 Deletedmom_37 bebeği çıkarırken çekiştirme hissediyorsun sadece acısı yok kulağa tuhaf geliyor çekiştirmeyi hissediyorsun ama nasıl acı olmaz diye ama öyle 😇 içinizi ferah tutun canınız acımıyor. Tuhaf bir benzetme olucak belki ama diş çektirdiniz mi hiç hani dişi çekerken çekildiğini hissedersiniz ama acımaz ona benzer bşy
Tiriri Deletedmom_37 hic bisey hissetmiyorsunuz bence korkan insanlar abartiyorlar 2 kez oldum 1 hafta sonra 3. Olucak sakin korkmayin
Deletedmom_37 Tugce1610 hiç çektirmedim diş onu da bilmiyorum 🤣 ama dayanılmayacak gibi değil sanırım 😊
Tugce1610 Deletedmom_37 yook dayanmanı gerektiren bişey olmucak emin ol zaten uyuşma olup olmadığını kontrol etmeden işleme başlamıyorlar bir kişi sürekli başında oluyor stres yaparsan sakinleşmen için elinden geleni yapıyor merak etme rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah bebeğini sağ Salim kucağınına alıp sağlıkla büyütmeyi nasip etsin 🤲🏻
Yisenturk Tiriri normal doğummuydu cidden korkunç değil mi çok paniğim hastaneye gidince bile tansiyonum düşüyor
Gmznr2909 Yisenturk normal doğum da baglasalar bile tutamazlar 🤣 ben iki kere rahimde ameliyat oldum ikisinde de sezeryan kesiği atıldı ama hiç hatırlamıyorum ikiside lokal anestezi ile oldu sakinleştirici veriyorlar dünya yansa umrun olmuyor ilk oğlumu normal doğurdum 10 saat sürdü sonra 2 saati pek hatırlamıyorum ama normal doğum da baglamiyorlar ellerin serbest kalsın ki benim gibi eşine yumruk tokat atabilesin ama onu da hatırlamıyorum 🤣
Zlh32 Sezeryan ve daha başka birkaç ameliyat daha oldum evet hepsinde de bağlıyorlar. Hatta birinde niye bu kadar bağlıyorsunuz ki sonuçta bayilacagim nasıl kaçayım ki dedim olsun işimizi garantiye alalım dedi anestezi uzmanı gülüştük falan.
Seymanurblbl Deletedmom_37 bi kolunuzda damar yolu oluyor diger kolunuzda tansiyonunuzu olcen bi alet :) istesenizde karnnza elinizi goturemezsiniz yetismez cunku onunuzde bariyer oluyo :)