Yisenturk Herkese selam elleri bilekten ve ayakları da bilekten hareket edilmesin diye bağlıyorlar diye biliyorum doğru mu ya da bu durum normal doğum sezeryan diye ayrılıyor my bu sistem?????
Annesininportakali53 Yisenturk valla ben arkadaşımdan duydum tabi dogum yapalı 5 sene oldu ilk çocuğunda normal doğumda bağlamışlar o şekilde ama geçen sene ikinci çocuğunu kucağına aldı onda baglamamislar sebebini anlayamadım da ilk kez onda duydum ben böyle birsey
Tugce1610 Yisenturk iki kere spinal sezeryan oldum ayakları bağladıklarını sanmıyorum zaten kıpırtamıyorsun fakat elleri bilekten bağladılar bende tedbir amaçlı
munevver_frt Tugce1610 devlet hastanesinde 9 ay önce erken doğum yaptım elleri ve ayakları bağlıyorlar acı ile tekme filan atmayın diye
zepbjk Yisenturk Spinal sezaryen oldum ayağımı naptılar bilmiyorum yatarken bağlamadılar zaten his yok oynatamam ama ellerimi bilekten bağlıyorlar
yigitinannesiiiii Yisenturk sezeryan oldum zaten ayakları istesende kıpırdatamazsın bağlamıyolar benim ellerimide bağlamadılar
Tugce1610 Deletedmom_37 refleksle ellerini karnına götürmeyesin diye 🤭 ilkinde başta bağlamamışlardı benim bir ara bebeği çıkarırlarken baskıdan dolayı refleks olarak elimin birini karnıma doğru götürdüm doktorum çok kızdı ve ellerimi bağladı 🫣
Seymanurblbl Deletedmom_37 bi kolunuzda damar yolu oluyor diger kolunuzda tansiyonunuzu olcen bi alet :) istesenizde karnnza elinizi goturemezsiniz yetismez cunku onunuzde bariyer oluyo :)
Deletedmom_37 Tugce1610 baskı dediğiniz olay nasıl bişey acı veya kötü bi his hissediyor musunuz ben çok korkuyorum kimileri acıyı hissediyorum bile dedi
Aslhnklk Yisenturk Spinal oldum ellerimi bağladılar mı bağlamadılar mı bilmiyorum ben bağlamadılar diye biliyorum o an gözüm hiç bişey görmedide biraz😂😂
fatmaa37demi5 Yisenturk spinal sezeryan oldum ne olur ne olmaz diye kolları bilekten bağlıyorlar sadece
holly Yisenturk evet kalkma ihtimaline karşı yapılıyomus ama benimkini bağlamadılar iki kişi elimden tuttu sakinleştirmek için sürekli konuştular hersey yolunda az kaldı gbi. Bağlasalar panik olabilirdim
EbruMirac Yisenturk normal doğumda eller bağlanmıyor. Sezeryan da da sadece elleri sedyenin orda bağlı birşey var oraya koyuyolar kolunu yani istesen çıkar kolun bağlı deyince öyle aklına normal Sım sıkı bağlanmış gibi gelmesin elini geçiriyorsun o kadar çok da bağlı sayılmaz
Fatovebebegi Yisenturk normal doğumda başlamazlar sezeryanda baglıyorlar tansiyon aletı felan takılıyor basınız da aneztejı doktoru Normal dogum zaten acılma olunca bebek gorulımce hop bıtıyoe baglama olmuyor cok kalmıyorsunuz o,masada
Fatovebebegi munevver_frt valla her hastane bır,degıl sanırım Benı baglamadılar uc bucuk sene once dogum yaptım
cagla57 Doğumda bilmiyorum ama düşük yapmıştım kürtajda hazırlarken bağlamışlardı birde ben genel anestezi istemiştim ilk narkozu vermeden önce bağladılar sonra bayıldım zaten