Potansiyel 17+3 haftadayım. 57 kilodan 59 a çıktım ve göbeğim çıkmış bulunmakta🙃 İkiz gebeyim ve biri kız biri oğlan 🙂 İsim olarakta Yekta ve Dünya düşünüyoruz. Allah hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🙏🏻
dmkc90 Mucizem-34 Merhaba 23+2 günlüğüm ☺️ Cinsiyetide erkek. İnşallah herkes sağ sağlim kucağına alır🥰
Laleqva Mucizem-34 daha cok minik, 5 haftalik, kalp atisini daha duymadik, duymak icin sabirsizlikla bekliyoruz🥹☺️
Gamzeerdgn Mucizem_00 valla herseyı yıyorum gece gündüz ama ben daha evvelden kıko verdim 25 kılo falan hamıle kalmadan önce hamıle kalınca da verdıklerımı gerı almak çok kolay oldu
Merve755 39+1 haftadayım 3 gündür kasılmalarım oluyot hafif sancımmı var neler oluyor anlamıyorum akıntım arttı sümüksü şekilde geliyor akıntı normalmi kızlar ilk gebeliğim lütfen cvp🙃
Asel-ahsen Gamzeerdgn Veriliyor zaten ben ilk hamilelegim de 55 kiloyla hamile kaldım 83 kiloyla doğum yaptım ama benim ödemim çok fazlaydı burnum yüzüm her yerim şişmişti doğumdan 1 ay sonra 65e düştüm hiç birşey yapmadan. 😅
nazli4444 36+6 dayım ilk hamileliğim herkes bana çocuk dönmemişse 40 haftaya kadar bekletirler dio doğrumu bu konuda görüşleriniz?:)
Asel-ahsen Gamzeerdgn inşallah ki eminim zayiflarsiniz. Yani bende zaten kilodan çok ödem vardı kolay atılıyor. Birde emzirince kilo alımı çok olmuyor. Ve tabi bol bol su 💦 😋