Papatyaa06 16 haftalık olduk ogluşumla 😊 13. Haftaya kadar çok ciddi bulantı ve kusmalarim vardı şuan çok şükür iyiyim bidaha olmaz diye umuyorumm😃 ama karnım nedense bana hiç yok gibi geliyor bide hareketlerini nasıl ve ne zaman hissediyoruz acaba kızlar ?
nergis_a Papatyaa06 biz 14+1 olduk ama 10.uncu haftada kasikta agrilarla haraketlerini ogrendim suan hala agri yaptikca haraketini anliyorum bu arada agriyla ultrasonla baktiklarinda haraket ettigini gorduk
byzahtb Gamzesubak Mucizem-34 13 haftalik +3 gunluk daha belli degil kasim sonunda ogrenecegim tum annelere hayirliyla saglikli ve kolas dogumlar diliyorum
Leylazerr Kbrayhn evet bazen çekilmiyor inşallah sağlıkla bebeğimizi kucağımıza alırız bu günlerde biter
Kbrayhn Nhl1755 hepimiz sağlıkla kavuşalım inşallah 🤲🏻 evet o ağrılar genellikle oluyor maalesef magnezyum için kullanılan ilaç bir nebze iyi geliyor ama geçmiyor sürekli sağ yada sola yatmaktan yaşıyorum ben genellikle, her gün maden suyu içmenizi tavsiye ederim
Nhl1755 Kbrayhn dün başladım magnezyuma 2 gündürde maden suyu içiyorum bugün kesintisiz bir uyku uyudum uzun zaman sonra belki psikolojik bilmiyorum ama hiç sorun değil gayet mutluyum şuan 😬😂
nez10 Senosscan sen geç bile kalmışsın kuzum bende servvikal yetmezlik var 15.haftada dikişin atıldı şimdi evde yatıyorum şükür 22.haftadayız geçen yıl yetmezlikten erken doğum yaptım ben ihmal etme
Busra30 Merhaba Arkadaşlar ilk ve 4 haftalık gebeyim. İlk aylar önemli diyorlar ne yapmamız gerekir. Bilgisi olan var mı ?
Potansiyel Busra30 büşracım hiçbir şey yapmamaya çalış😅 bitki çayı içme, ağır kaldırma, suyunu bol iç, folik asit takviyesi al, kan değerlerine baktır ve ultrasona gir keseni gör, Daha sonra kalp atışlarını duymak için de 7-8 haftalarda gidersin 😉
Nazli777 Mucizem-34 31.5 erkek 1 yaşında oğlum var Spinal sezeryanla doğurdum 2ci erkek olunca hiss etim erkek bebek diye ekşi canim cekti uykum geldi bulantim hic olmadi bel agrsi cok oldu