bendiyebiriii 2Meyve- benim de kedim fold. Almadığımız multivitamin, malt, b plus, balık yağı, yaş mama çeşidi kalmadı. Her gün tarıyoruz ama yok geçmiyor hiçbir türlü azalmıyor yani. Bence de mevsim geçişinden ötürü o yüzden engelleyemiyoruz
2Meyve- SahrasMom311216 malt nedir acaba ben veterinere sordum birşey veriyim mi diye yok dediler o zaman bebeklikte normal şuanlik
SahrasMom311216 2Meyve- macun kıvamında takviye canım. Bütün petshopta bulabilirsin. Kediler malum kendilerini yaladığı için haliyle tüylerini de yutuyor. Bu malt sayesinde midesinde biriken tüyleri dışkı yoluyla atmasını sağlıyor. Tüy dökülmesine de iyi gelir daha sağlıklı çıkmasına yardımcı olur. Kesinlikle almanı tavsiye ederim
Edafmo 2Meyve- bebek tüylerini dökmesi gerekiyor canım, benim yavrum da bebekliğinde çok döktü. Şuan 1 yaşını geçti sadece mevsim geçişlerinde çok ciddi artış oluyor tüylerinde. Ayrıca benim veterinerimden öneriyle aldığım sadece kliniklerde satılan tüy sağlığı için malt aldım o da bayağı azalttı tüylerini dökmeyi bir de balıklı mama kullanıyorum mycat’in. Yine vererinerim önermişti
matematikcianneee Merhaba canım benim oğlumda 7 aylık royal canin kitten kullanıyoruz malt veriyorum tüyleri için mevsim geçişlerinde normaldir tarayabilirsin sık sık, bir de bize mamasının üzerine iki fıs balık yağı sıkın demişlerdi 15 gün boyunca o da işe yarıyor bence kokusunu sevmezse direk ağzına da sıkabilirsiniz tavuk içeriğinden olduğunu düşünmüyorum markayı değiştirebilirsin ama bazı mamalar daha iyi geliyor , geçici bir süreç geçiyor bir ara dökülüyor sonra duruyor dökülmeleri
Ceyo93 2Meyve- tüy dökmek için 3 ay erken bi zaman benimde scottish fold kedim var 9 aylık ama 1 2aydır tüy döküyor bizde tavuklu kullanıyoruz mamayı belki farklı bir problemi olabilir diye düşünüyorum
2Meyve- Ceyo93 bilmiyorum ama tüy döküyor. Veterinere sordum tavuklu mama içeriği olduğu için tüy dökmesi normal dedi bende bilmediğimden tamam dedim
Rukiye24 2Meyve- Nestle purina bende tavuklu mamadan geçtim tavuklu önermiyorlar benimkide çok tüy döküyordu bu mama iyi geldi tabi vitamin desteği şart birde scotishlerdr biraz daha tüy dökümü fazla oluyor, benim kedim british kayınvalidem de scotish var o daha fazla döküyor
momysss 2Meyve- mamayla alakalı değil bence canım ya biz yazın tüylerini kesiyoruz dökülmüyo kışın üşümesin diye kesmiyoruz mevsim geçişlerinde hele daha cok dökülüyo biz wirbac mama kullanıyoruz
Rukiye24 2Meyve- https://ty.gl/zyg1ut8wh4 mama bu ve 3 aylık kedi tüy dökmez daha çok ufak 8 9 aylık olsa neyse benim kedim bir kez doğurdu 4 yavrum vardı. İkisi 6. Ayına kadar bizimle kalmıştı sıfır tüy döküyorlardı bu biraz kedinin cins ve tüy kalitesi ile de alakalı dediğim gibi kayınvalidem de erkek scotish var ona ne yapsak fayda etmiyor hep döküyor
MaviKelebek35 2Meyve- bir de 3 aya tüy dökümü erken vetetinere bir danışın yavruya uygun tavukduz mama kullanın