2Meyve- Kızlar benim scottish fold cinsimiz 🥰 . 3 aylık . Yalnız mama konusunda tavuklu mama yiyor yani kuru mamanin içeriği tavuklu . Çok tüğ döktürüyor. Acaba sizler hangi mamayı kullanıyorsunuz, memnun kaldığınız felan varsa bana link yada ismini yazabilir misiniz ?
Asyaninannesi58 2Meyve- mevsim geçişi olduğundan da tüy döküyor olabilir. Biz proplan kitten kullanıyoruz british bizimkilerin cinsi
ilayda_zakour-123 2Meyve- vitamin kullanman daha iyi olur. Ama ben yavruyken JUNGLE YAVRU KEDİ MAMASI Kullanmıştım deneyebilirsin onu şuan benim kedim 2 yaşında hala aynı marka kullanıyoruz. Çok şükür tüyü dökülmüyor
Eleven11 2Meyve- ben mamaya geçtiğinden beri royal canın kitten kullanıyorum asla tüy dökmüyor ve yeni mama alırsanız karıştırıp kullanabilirsiniz ilk haftalarda alışır benim evimde bir tüy bulamazsınız
1Happybaby1 2Meyve- Royal canın kitten kullanıyorum. Kendi cinsinin maması zaten. Tadını da seviyorlar
Sisife 3 aylıkken kedi tüy dökmez. 5-6 aylıkken başlıyor. Tavuklu mama 3 aylıkken tüy dökmesine sebep olur mu emin olamadım. Hangi marka mama veriyorsunuz? Tavuklu mama sebep oluyor diyorsanız marka ve aroma değiştirin. Hala döküyorsa belki bir deri problemi olabilir veterinere danışın. Ben n&d ile büyüttüm ilk 3 yıl ama son zamlardan sonra royal canin neutered alıyorum. O da pahalı tabi :(
2Meyve- Sisife o kadar kesin söylüyorsunuz ki (3 aylıkken kedi tüy dökmez .) Diye . Benim size ne gibi yalan borcum olabilir de yalan yere bunu yazicam ki dimi . Veterinere sordum tavuklu mama içeriği olduğu için döküyordur dediler . Ama ben burdaki arkadaşlara sormak istedim ne kullanıp ne verdiklerini .
Sisife 2Meyve- ben size dökmez yalan söylüyosunuz demedim ki :) 3 aylıkken dökmesi normal değil demek istedim. Mamadan olur mu bilemedim, değiştirin, çare olmazsa bir deri problemi olabilir dedim. Bunun neresinden yalan söylediğinizi ima ettiğimi anladınız bilmiyorum.
Emotion07 Proplan somonlu kullanıyoruz canım bizimde scotish fold 1,5 yaşında kızımız ☺️ Tavuklu kullanıyorduk veterinerimiz değiştirdi alerji yaptığı için ☺️
2Meyve- Emotion07 hm ben yine sorucam veterinere acaba degistirmem gerekiyor mu mamasini . Çünkü tüyü olduğundan biraz fazla döküyor bizimki erkek 🥰🥰
bendiyebiriii 2Meyve- benim de kedim fold. Almadığımız multivitamin, malt, b plus, balık yağı, yaş mama çeşidi kalmadı. Her gün tarıyoruz ama yok geçmiyor hiçbir türlü azalmıyor yani. Bence de mevsim geçişinden ötürü o yüzden engelleyemiyoruz
ballibocek 2Meyve- ben somonlu kullanıyorum, bana onu tavsiye etmişlerdi. Oğlanlar tavuk seviyorlar arada tavuk veya tavuklu serpiştirdiğim olsa da rutin mamaları somonlu.
slzttr Royal canim kitten cok memnunum ama bir mama varmış cok ozelmis VİRBAC markası mutlaka araştır memnun kalmayan görmedim
SahrasMom311216 2Meyve- şuan küçük olduğu için en iyi mamayıda yese o bebeklik tüyleri illaki dökülecek. Ben tüy sağlığı için kedime ektsra olarak malt veriyordum
2Meyve- SahrasMom311216 malt nedir acaba ben veterinere sordum birşey veriyim mi diye yok dediler o zaman bebeklikte normal şuanlik