ArzumehmetAkdil 14 de erkek dedi kesin bir hafta önce öğrendim.erkeğin değişme ihtimali yok ama kız derlerse sonradan erkek diyebiliyorlar
Meltem19 yok yapmadi sordum ben kilo ve tansiyon bakmıyormu sunuz diye son zamanlarda dedi canim
Biz de 12+2 de gittik %90 erkek dedi 🙂
ArzumehmetAkdil şaşırdım bende normalde yapılıyormus heralde ben sormaym o halde☺
ArzumehmetAkdil ben 16. Haftada baktırdım öncesinde hiç sormadım erkek dedi 😍
ArzumehmetAkdil 16. Haftasa ogrendim ama erkekde o ce oluyo benim kizim olcak ins
ArzumehmetAkdil canm nornalde 12. Hafta gibi cinsiyeti belli oluyor ama doktorun görebilir mi onu bilemiyorum. Benim bebiş ni t0rlü hareket etmemişti ki emin olalım 12. Haftada.. Ama 16. Haftafa tekrar gittiğimde kız oldugunu kesin öğrendim 🙂
ArzumehmetAkdil benimde pazertesi kontrolum var 12 haftalik olacam ozaman once sagliklarini ogrenim 🤗 Sonra doktorum gorurse cinsiyetlerini soyler 😍
Melimelodi ay bende erkek hissediyorum ama tersi çıkarsa nasıl hissederimki😑
tubatayfun hayırlısı 😍Banada cinsiyeti söyleyecekti söylemeyin deyince söylemedi
ArzumehmetAkdil saglikli olsunlar kendinmi istedin soylememesini 😊
Ayy bende 11.haftaya girdim 11+4 de doktora gidicem görünurmu acaba cok merak ediyorum
tubatayfun işte % 60 belli dedi bende söylemeyin dedim Yok söylemeyecem dedi sonra sahada net sesi söyle desen söylerdi 🤣Nasip
ArzumehmetAkdil banada %60 tahminde bulundu doktorum erkek ama değişirmi bilmiyorum😕