Kızım 16 ya kadar kendini gmstermedi 16 haftada kız gibiydi 17 de netleşti 😁
ArzumehmetAkdil 22. Haftamda detaylı da öğrendim ben oğlum olacağını ama normalde erkekleri çok daha erken görüyormuş doktorum ama bizimki inat etti 32. Haftamdayım yüzünü bile sadece 2 kere görebildik düşünün 🤣 İnatçı bir oğlum olacak sanırım 🙈
ArzumehmetAkdil benim dün 11. Haftamda erkek gibi ama haftaya daha net görürüz dedi🤔 Bakalım sabırsızlıkla bekliyorum.
Bende 12 haftadayım %60 belli dedi ama söylemedi bende söyletmedim acaba erkek mi merak ettim erkek çabuk belli oluyor dıye kızlar göstermez derler ya
13.haftada erkek olacağını öğrendik
İ
ArzumehmetAkdil 14 de öğrendim kuzum ama 17 de kesinleşti 🙈Kızım olacak inşAllah
Bizde 24.haftada öğrendik kız dedi her gittigimiz de ya bağdaş kurmuş yada dizlerini dikmişti göstermedi bide devlete gidiyordum acaba onla mı alakalı 24.haftada artık özele gittik te öğrendik bilmiyorum çoğu kişi devlet bu cinsiyet ayrımı yapanlar yüzünden 6.aydan sonra söylüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😰
Bizde 11+4 dun gittik daha küçük 3 aylık bile değil dedii. Tabii devlet hastanesi idi 😀😀
10 gün sonra ozele gidicem umarım söyler
ArzumehmetAkdil merhaba bende hüsryin beye gidiyorum ama hiç kılo takıbı yapmadı size yaptı mı ? Bana da % 60 erkek dedi😊
ArzumehmetAkdil
13. Haftada öğrendim erkek olduğunu söyelediler erkekler daha erken gösterirmiş bu doktorun da tecrübesine bağlı canım
ArzumehmetAkdil 14 de erkek dedi kesin bir hafta önce öğrendim.erkeğin değişme ihtimali yok ama kız derlerse sonradan erkek diyebiliyorlar
Meltem19 yok yapmadi sordum ben kilo ve tansiyon bakmıyormu sunuz diye son zamanlarda dedi canim
Biz de 12+2 de gittik %90 erkek dedi 🙂
ArzumehmetAkdil şaşırdım bende normalde yapılıyormus heralde ben sormaym o halde☺
ArzumehmetAkdil ben 16. Haftada baktırdım öncesinde hiç sormadım erkek dedi 😍
ArzumehmetAkdil 16. Haftasa ogrendim ama erkekde o ce oluyo benim kizim olcak ins
ArzumehmetAkdil canm nornalde 12. Hafta gibi cinsiyeti belli oluyor ama doktorun görebilir mi onu bilemiyorum. Benim bebiş ni t0rlü hareket etmemişti ki emin olalım 12. Haftada.. Ama 16. Haftafa tekrar gittiğimde kız oldugunu kesin öğrendim 🙂
ArzumehmetAkdil benimde pazertesi kontrolum var 12 haftalik olacam ozaman once sagliklarini ogrenim 🤗 Sonra doktorum gorurse cinsiyetlerini soyler 😍