ArzumehmetAkdil 22. Haftamda detaylı da öğrendim ben oğlum olacağını ama normalde erkekleri çok daha erken görüyormuş doktorum ama bizimki inat etti 32. Haftamdayım yüzünü bile sadece 2 kere görebildik düşünün 🤣 İnatçı bir oğlum olacak sanırım 🙈

Bende 12 haftadayım %60 belli dedi ama söylemedi bende söyletmedim acaba erkek mi merak ettim erkek çabuk belli oluyor dıye kızlar göstermez derler ya

Bizde 24.haftada öğrendik kız dedi her gittigimiz de ya bağdaş kurmuş yada dizlerini dikmişti göstermedi bide devlete gidiyordum acaba onla mı alakalı 24.haftada artık özele gittik te öğrendik bilmiyorum çoğu kişi devlet bu cinsiyet ayrımı yapanlar yüzünden 6.aydan sonra söylüyor diyorlar ne kadar doğru bilmiyorum 😰

Bizde 11+4 dun gittik daha küçük 3 aylık bile değil dedii. Tabii devlet hastanesi idi 😀😀
    10 gün sonra ozele gidicem umarım söyler

7 gün sonra

ArzumehmetAkdil 14 de erkek dedi kesin bir hafta önce öğrendim.erkeğin değişme ihtimali yok ama kız derlerse sonradan erkek diyebiliyorlar

ArzumehmetAkdil canm nornalde 12. Hafta gibi cinsiyeti belli oluyor ama doktorun görebilir mi onu bilemiyorum. Benim bebiş ni t0rlü hareket etmemişti ki emin olalım 12. Haftada.. Ama 16. Haftafa tekrar gittiğimde kız oldugunu kesin öğrendim 🙂