1Gunes tazecikannee 23+2 minik bir şalgam olarak devam ediyoruz şu an 🥰 tahmini doğum 3 mart 🤩 uykular haram tüm kemiklerim ağrıyor 😔
Srp34 denizarenmom amin inşallah bem hep tek tarafıma yataıyorum daha doğrusu sağıma sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum sadece sol tarafa yatabiliyorum uyurken benim gibi olan var mı ?
Erbe tazecikannee 18+3 olduk ins Mart 27 de kavuscaz cuma günü cinsiyetimizi öğrendik altı aylık oğluşum vardı birde kizcem geliyormus
FatosNazim53 tazecikannee Bana 12+2 de erkek dedi. 14 de bir daha gitmiştim gene erkek dedi. Ayın 18 inde bı daha gidicem bakalım ne dicek 😁 her gittiğimde soruyorum valla henüz hiç bir şey almadım. Bı gardropu hazır işte. Kendi bekar dolabimi babamın evinden kendi evime getircem.
Bkmcnkr tazecikannee 16+3 deyim. Burun kanamam, diş fırçalarken diş eti kanamam ve bel ağrım var. 12. Haftada doktor cinsiyet tahmin etti ama aynı gün zaten fetal dna testi yaptırmıştım. 1 hafta sonra dna testinde de cinsiyet netleşti
Selma1513 16+4 miğde bulantilarim devam ediyor halsizlik uyku hali var cinsiyetimize 14 haftalikken erkeğe benziyor dedi degisiceni sanmam ama bir kızım olsun istiyordum çünkü iki oğlum vardi bide o duyguyu tatmak isterdim nasip hayırlısı 😊
Burdem tazecikannee 18+5 haftaligiz cinsiyeti bu hafta öğreneceğiz inşallah randevuyu bekliyorum sabırsızlıkla 😍 halsizlik yorgunluk ve uyku hali çok doymuyorum uykuya birde suya 😍