tazecikannee Benim 17+3 oldum 🍅 ağızda tatsızlık dilimde yaralar 😔 sizler durumlar nasıl ha bu arada hala cinsiyeti net öğrenemedim
Aaaysee tazecikannee 15+6 nisan sonu insaAllah 😍 arada bazı şikayetler gidip gelsede genel olarak iyiyim çok şükür,biz cinsiyeti 12 de öğrendik elhamdulillah 🥰
Daphnee tazecikannee 16.haftadayız benim de ağzımda tatsızlık ve devam eden mide bulantılarım var salı günü doktor randevum var inşallah cinsiyeti öğrenebilirim
tazecikannee Srp34 geçen hafta özele gittim erkeğe benziyor dedi kesin bişey söylemedi ama normalde devlete gidiyorum
Srp34 @“Srp34”# denizarenmom bende 16haftalıgım cuma günü 16+5 olcam kontörüm var özele gideceğim bakalım benim bebeğim nedir ☺️
Adenmensu Biz hala cinsiyetini öğrenemedik 18+1 deyiz shshs detaylida artık diyoruz ama damak yaraları, diş eti kanamaları, diş eti şişmesi ve geceleri bacak ağrıları gibi bir sürü şikayetim var :(
Srp34 denizarenmom amin inşallah bem hep tek tarafıma yataıyorum daha doğrusu sağıma sırt üstü ve yüzüstü yatamıyorum sadece sol tarafa yatabiliyorum uyurken benim gibi olan var mı ?
Mommm03 tazecikannee 21+2 arada ağrılarım oluyor bazen uyumak istiyorum ama o imkansız evde kızım var ona bakıyorum bize 12 haftada söyledi ama net birsey demedi net 14 öğrendim glba 😂