Semali1 bkts Anladım gerçekten çok yardımcı oldun canım çok teşekkür ederim. Birde ben rahimle ilgili de bir sıkıntı olabileceğini düşünüyorum öyle bişey düşünseler müdahale ederler değil mi rahim filmi çekip bakarlar
bkts Semali1 rica ederim, yani tabiki siz zaten rahatsizlik duydugunuz dusundugunuz suphelendiginiz seyleri de paylastiginizda ona gore yol haritasi cizilir mutlaka, ama rahim filmi hamileyken cekilebilen bir sey mi bilemedim
bkts Semali1 hamile degilken cektirebilirsiniz tabiki, dedigim gibi bence kaybiniz varsa ve genetik olarak da testlerinizde puruzler ciktiysa vakit kaybetmeyin, bir perinatolog bulup onunla devam edin.
bkts Analikonline folbiol kullaniyorum normalde mg olarak yuksek ben 400 mikrogramliklardan kullaniyordum hep ama yeterli olmaz yuksek dozlu kullanman lazim bu genin yuzunden dedi, folbiol kullandim ben de
Analikonline Semali1 folbiol u size de mi pıhtılaşma için önerdiler? Özel deki Dr mu önerdi? Normalde devletin yazdığı ilaç diye bikiyorumda
Analikonline bkts teşekkür ederim :) folbiol u kestiniz o zaman demi haftanız yüksek galiba? Bende de heterozigot çıkan gen var mhftr a1298. Ama bana folik asit 20 üzeri çıktığı için Dr multivitamin verdi direk. Onun içinde de var zaten. Ama bu şekilde pıhtılaşma meyilli olan insanların folik asiti yüksek almaları gerektiğini vs demedi.
bkts Analikonline evet vitamine baslayinca folik asiti kesti 😌 14+3 üz bugun cok sukur 🧿 ben de daha once duymamistim hic onceki gebeligimde de bilmiuordum, yeni ogrendigim bir sey oldu 😌