Lilyumfokimum Dr. Filiz Yanık perinatolog cnm süper tatlı ilgili bir dr dikmen konya yolu tarafında prof. Bir de Ahmet Bostancı var o da riskli gebelik uzmanı.
Semali1 Bebekdelisi Biraz inceledim de herşeyi araştırıyor değil mi canım anladığım kadarıyla sebeplerini falan bulup ona göre hareket ediyor
Lilyumfokimum Semali1 canım biz en son 750’den gitmiştik ama şimdi ne kadar oldu bilemiyorum. Prof diye öyleydi benim de durumum kritikti ondan yönlendirmişlerdi ilgili bi kadındı baya
Bebekdelisi Analikonline canım bneım ona gitme şansım yok cok uzağız ama herşeye cevap verdı ses attı vs vs kendı drda cok iyi ben sadece riskli diye ona sordum cokta güzel soyledıgı çıktı ama gerçekte yüzyüze inanın bılemem gitmeden doğum yaptım mesela ben sımdı yine riskliyim maalesef daha erken hafta
Pijamaskeliler Semali1 valla ankarada olsam çağrı gülümser varmış oma giderdim kayıplarla alakalı doktor bende 3 kez kalbi durdu kürtaj oldum hep mahvoldum artık rahimde çıktı sorun istanbuldayım düzelttiler içeriği hamile kaldım 6 aya geldik ama bebeğim gelişimi geriledi 5 aylık çıkıyor sonlandırma tarafında doktorlar hep bende perinetologlada gidiyorum parça aldılar karnı geriledi die kromozomlarina bakacaklar ekranda organlar güzel ense burnu güzeldi 😔
Semali1 Pijamaskeliler Rabbim hepimizin yardımcısı olsun evlatlarımızı sağlıkla kucağımıza alıp büyütmeyi nasip etsin inşallah 🥺
Berivansarya Semali1 dr aydan biri var koru hastanesi ben ilk çocuğumda gitmiştim baya kötü geçmişti öyle tanıştık . Şu an ki hamileliğimdede kürtaj demişti devlette ona gittik herşey çok sağlıklı şükür bebeğim 13 haftalıj oldu . Kesinlikle tavsiyedir
cennetahaa Deniz ulaş ve Banu uçar çok iyi doktorlar klinikleri var fiyatları biraz pahalı ama işlerinde çok iyiler