Hannah Mucizemm41 nerdeyse her gün yürüyorum çok hızlı tempolu değil kendimi zorlamayacak şekilde ama uzun süre yürüyorum en az 2 saat olacak şekilde. geçtiğimiz hafta şehir dışına geziye gittik ve günde 5 saate kadar yürüdüğüm oldu
Acemimum Hepinize tesekkür ederim :) inşallah döner yani normal doğum istiyorum anestezi beni korkutuyor açıkcası hakkımızda hayırlısı olsun sağlıklı sıhatli doğsunlar inşallah
Acemimum deletedmom351 doktor baş geliş diyo ama çapraz duruyo yani dönecektir heralde en azından ayakları aşağıda değil
Nurylcndag Acemimum 24.haftada dönmüştü,28 de gittim gene aynıydı şimdi 30 olucam aynıdır herhalde çünkü hıçkırıklarını kasıkta hissediyorum, başı neredeyse orada hissedilirmiş hıçkırığı.
Acemimum Ozgemir05 bizimki allahtan 32 de döner inşallah inşallah seninkide bi süpriz yapar döner canım :)
Sevincasut Benm 34 te döndü Bi yakınımızda 32 de dönmüştü sonra 36 da hala doğum pozisyonundaydı 37 deki kontrolde tekrar makat dönmüştü en son 39 da tekrar doğum pozisyonuna döndü ve normal doğum oldu umarım anlatabildim çünkü bu çcpuk baya döndü yani 38 de bile dönüyor 😊
Bluemoms 32 de doğum pozisyonuna döndüğünü hissettim ama bebeğim 33 de kanala girmiş sezeryan olmam gerekiyo o yüzden heran hazırlıklı ol dedi doktorum kanala yerleşen bebeği olanlar ne kadar daha beklediniz lütfen yardım nst de sancı cıkmadı acılmada yok ama çok erken korkuyorum
Hgemr 26'da dönmüştü ama 29'da pozisyon değiştirmiş 😑 yan duruyordu Doktor doğuma kadar çook pozisyon değiştirir dedi🤷🏼♀️
SedanurAydnAta Acemimum 31 haftalıkken dönmüştü 🙊💙 ilk günden beri hep yandı 🙃 şimdi baş aşağıyız dönse hissedersin zaten canım 😊
Acemimum SedanurAydnAta ayaklarını hep yan tarafımda hissediyorum sevdi heralde iki haftadır böyle çapraz duruyo :)
SedanurAydnAta Acemimum sevdikleri yeri bırakmazlar canım 😂😅 benimde dizleri sağ kaburgamın altında 🤦🏼♀️ Çok seviyor orayı 🙊