Acemimum 32+3 olduk 2 kiloyuz iki haftadır yan duruyor değiştirmedi acaba öyle mi kalıcak daha dönermi sizinkiler ne zaman aldılar doğum pozisyonunu şimdiden tesekkürler cevaplar için
sudamlasi Acemimum 28.haftamdan beri doğum pozisyonunda şuan 32+1 iz. Doğum anında dönen bebekler de varmış🤷🏻
Acemimum deletedmom351 doktor baş geliş diyo ama çapraz duruyo yani dönecektir heralde en azından ayakları aşağıda değil
Hannah Acemimum 29 da Doğum pozisyonundaydı sonra yukarı döndü biraz egzersiz yürüyüş falan yaptım 35. Haftada tekrar Doğum pozisyonu aldı yürüyüşlere devam ediyorum ve 37. Haftada başı kanala da yerleşmiş 🙂
Zeynepyilmaz Önemli olan doğum kanalına girmesi pozisyon alıyorlar dama doğum kanalına girmiyorlar yani benimki öyle oldu ☺️
Habis07 Acemimum valla benimde dönmüyor 33 e gircez 2 kiloyuz yok donmuyor uc haftaya donmezse sezeryan planlarım dedi doltorumda
Hannah Mucizemm41 nerdeyse her gün yürüyorum çok hızlı tempolu değil kendimi zorlamayacak şekilde ama uzun süre yürüyorum en az 2 saat olacak şekilde. geçtiğimiz hafta şehir dışına geziye gittik ve günde 5 saate kadar yürüdüğüm oldu