Yenianne66 Ben daha ne yapacağıma karar veremedim hergün ne yapsam diye düşünmekten sıkıldım sizler ne yapıyorsunuz bize de fikir olsun 🥰🤗🌺
cansualisa Yenianne66 tavuk çorbası kıymalı ıspanak yoğurt turşu🌺❤️Allah bereket versin herkese şifa afiyet olsun🌺
kahvesever__ Yenianne66 kolay kız interneten bak öyle yap bana babanem öğretti küçüken hala yaparım 🤣😂
Yenianne66 kahvesever__ 🤗🤗 bilmiyorum benim eşimin tarafı da yapıyor onlarda gördüm pekde kolay gelmedi eziyetli gibi hamuru yoğurup açıyorlar sonra kesiyorlar sonra harcı koyup sonra kapıyorlar sonra diye diye bitmiyor baksana 😂😂😂
cansualisa Yenianne66 yap kuzum mis birde üstüne nane pulbiber yağla kızdır mis hastalık havası dirençlide tutar 🌺
2Meyve- Yenianne66 Palamut salata mercimek çorbası 😊 . Eşim asker olduğu için erkek kardeşim geldi onu davet ettim 3 yaşında oğlum dayısı ve karnimda kızım ile bizim menümüz bu şekilde kankiler🥰
2Meyve- Yenianne66 😅😅 ben her hafta pazar günüm sabit balık o yüzden menüm hiç değişmez belki çorbalar değişir 😅😅
egeninincisii Yenianne66 Yapınca fazla yapıp buzluğa atıyorum, içini de fazla yapıp buzluğa atıyorum, diğer sardığımda iç hazırlamakla uğraşmamış oluyorum 🤗