KayraVeAnnesi_06 Kızlar 31 haftalık gebeyim , kan sonuçlarıma göre karaciğer enzimlerim ve safra asitlerim yüksek çıktı Hastaneye yatışım yapıldı , benimle aynı durumu yaşayan var mı
Ozlmalbayrak KayraVeAnnesi_06 hangi hastanede test yaptırdınız belirtileriniz neler di sadece kaşıntı mı vardı
Denizpyraz KayraVeAnnesi_06 iki hamileligimdede yaşadım. Gecen ay hastanede yattim 5 gün. Hangi şehir hangi hastanedesin
KayraVeAnnesi_06 Ozlmalbayrak Evet sadece kaşıntı var , 10 olması gereken değer 90 çıkmış Ankara özel Ortadoğu hastanesi
Sinemtun Çok geçmiş olsun acil şifalar dilerim 🙏 Bende de hiç belirti yok ama alt değer yüksek çıkıyor sizin degerleriniz neydi acaba
KayraVeAnnesi_06 Sinemtun Çok teşekkür ederim Allah razı oldun sizede geçmiş olsun 10 olması gereken değerim 90 çıkmış
KayraVeAnnesi_06 Denizpyraz Sizede geçmiş olsun benim de ikinci günüm hastanede . Ankara özel Ortadoğu hastanesinde tedavi görüyorum
Gupssse KayraVeAnnesi_06 ayy ben de o hastanede doğum yaptım geçen yıl. Kolestaa bende de vardı ama yatsiim olmadı. Doktorunuz kim
Sinemtun KayraVeAnnesi_06 benimde 55 değerim ama yatis vermediler diyet yapınca düşüyormuş sanirim inşallah çabuk normale döneriz 😔
KayraVeAnnesi_06 Gupssse Sizin değerlerinizden daha yüksek olabilir olması gerekenin 10 katı çıktı bende , doktorum Günel hoca
KayraVeAnnesi_06 Sinemtun Diyetle düşeceğini sanmıyorum canım çnkü bende şeker vardı zaten diyet yapıyordum ama biranda yükseldi ve doktorum yendiğin içtiğin şeyler yapmaz bebekle alakalı tamamen dedi
KayraVeAnnesi_06 Sinemtun 40 dan sonra yatış yapıyoruz dedi doktorum , bu arada sizede çok geçmiş olsun dikkat edin yakın takip edilmesi gerekiyor Benim herşeyim normaldi şimdi sırf bu nedenle erken alma ihtimalleri var
Gupssse KayraVeAnnesi_06 degelrti hatırlamıyorum özlem hocaydı doktorum.şimdi kendi özel muayenehanesi varmış .cok gecmis olsun sağlıcakla kavuşun birbirinize
Sinemtun KayraVeAnnesi_06 safra asitleri mi 40 yoksa karaciğer enzimlerin mi canım biraz strese girdim şimdi
KayraVeAnnesi_06 Sinemtun Benim ikiside Yüksek çıktı , ilk olarak kanda karaciğer enzimleri yüksekti sonra safra asitlerine bakıldı oda yüksek çıktı yatış yapıldı ve kan aldılar haftasonu olduğu İçin sonuç bekliyorum yarın belli olacak Ben neden yükseldi yendiğim içtiklerinden mi dediğim de doktorum alakası yok dedi bebek baskı yapıyor safrakesesine daha sonra safra katılaşıyor dedi safra suyuda bebeğe zarar vermesin diye önlem alıyoruz dedi şuan 2 saatte bir 1 saat nst bağlı serumlar ve kaşıntı İçin ilaç alıyorum. Birde antibiyotik yapılıyor yani o kadar masum birşey olmadığı İçin diyetle geçmeyebilir dedim çnkü ben 24. Haftamdan beri diyet yapıyorum şuan 31+5 yetim ve böyle bir durum gelişti . 63 ile hamile kaldım şuan 61 kilodayım düşünün ama inşallah sizin diyetle geçer
Sinemtun KayraVeAnnesi_06 çok geçmiş olsun inşallah ilaclar ile dusurebilirler peki karaciğer enzimleri ne kadar yüksekti hatırlıyor musunuz, ya böyle sizi de yoruyorum ama ilk gebeliğim biravda evhamlı biriyimdir bende yarın tekrar kan vereceğim nelere bakılacak bilmiyorum bir haftadır ilaç vs kullanımı bırakıldı diyete başlandı düzelir diye ümit etmiştim safra ölçümü yapılmadı bende
KayraVeAnnesi_06 Sinemtun Çok teşekkür ederim amin inşallah . Sizede çok geçmiş olsun ihmal etmeyin derim sizde tekrar olmadı başka doktora gidin ama endişede etmeyin iyi düşünün iyi olsun . Stresde tetiklemesin daha . Net Onu bilmiyorum canım doktorum takibini yapıyordu yüksek görünce sonuçları direk hastaneye yatış İçin aradı gelmemi söyledi Şuan için nst sonuçlarım güzel gidiyor ama son kan sonucum çıkmadı bekliyorum Bu arada benimde ilk gebeliğim soğuk kanlı yaklaşın
KayraVeAnnesi_06 Nur_yucetas12 Bende el ve ayaklarda çok yoktu . Özellikle karın bölgemde vardı ama oda çok ileri derecede değildi yani doktorum bu değerlere göre kaşıntıdan heryerinin yara olması lazımdı bnde anlamadım iyiki sonuçların geldi erken gördük dedi Ben anlamadım bile her ay kan idrar veriyorum biran yükslmiş Benim vücudum çok kurudur normalde bile vücuduma krem sürmesem yara olurdu , sandım ki gerildiği için kaşınıyor meğerse durum farklıymış Sizde ihmal etmeyin ne olur ne olmaz gidin bir baktırın
Nur_yucetas12 KayraVeAnnesi_06 anladım çok geçmiş olsun salı günü kontrolüm var zaten o zaman soylicem doktoruma